Att finna sanningen

Kampen mellan satan - Mysterieskolan och Gud - Kristendom

Covid 19 och dess koppling till frimureriet

Ja det kan låta konstigt med att koppla ihop en sjukdom med ett hemligt sällskap. Men det finns en koppling och det har att göra med de 3 första vaccinsprutor som man skall ta. Tro inget annat om dessa sprutor att dessa har inget med vår hälsa. För allt är bara en lögn och tjänar som ofta annars ett helt annat syfte. Det är det som också är orsaken till att de trycker på så hårt att vi ska ta detta vaccin.

Att man vill få oss att ta 3 sprutor i alla fall de tre första, för man kommer att ge oss fler sprutor för man kommer att göra oss beroende av dessa sprutor. Framför allt när de gradvis förstör vårt immunförsvar. Som sedan kommer att göra de som tagit vaccinet till slavar som inte kommer att kunna sluta ta dessa sprutor. Antingen spruta eller må dåligt eller som i många fall döden.

Men tillbaka till kopplingen mellan dessa sprutor och frimureriet. Det finns inom frimureriet en historia om en viss Hiram Abif. En mästare inom mysterieskolan och som lärde ut denna religion till utvalda.

Enligt denna legend så blev Hiram Abif mördad. Hiram Abif var huvudarkitekten för kung Salomons tempel och mördas av tre skurkar som vill tvinga honom att avslöja frimurarnas hemliga lösenord. De misslyckas med det och därför mördas Hiram.

Det som dödade Hiram Abif var tre dödande slag mot honom. Dessa tre har viktig symbolism för dessa symboliserar frimurarnas fiender.

1 är styret som kungar och andra ledare.

2 är kyrkan

3 mobben som är alla individer som inte är medlemmar i dessa hemliga sällskap men då pratar man mer om de högre graderna och de som är infödda i detta, den lilla elit som styr.

Det kan ses som en hämnd mot alla dessa som man också delat upp antalet sprutor i tre delar. Alla dessa sprutor innehåller olika ämnen som på olika sätt skadar kroppen. Denna skada är icke reparerbar, utan de som tar dessa sprutor kommer att må allt sämre efter hand Det är det man börjar se när så många mår så dåligt av dessa. Fler dödsfall.

Se er omkring och en sak man har märkt sedan hösten 2021 är att det är fler ambulanser med blåljus på utryckning. Det kommer att bli värre. Detta kommer att ske gradvis, men det kommer att ske.

På samma sätt som med legenden om Hiram Abif så skall vi också bli dödade. För så här går denna legend.

The tale of Hiram Abiff as passed down in Masonic Lodges underpins the third degree. It starts with his arrival in Jerusalem, and his appointment by Solomon as chief architect and master of works at the construction of his temple. As the temple is nearing completion, three fellowcraft masons from the workforce ambush him as he leaves the building, demanding the secrets of a master mason. Hiram is challenged by each in turn and, at each refusal to divulge the information, his assailant strikes him with a mason's tool (differing between jurisdictions). He is injured by the first two assailants, and struck dead by the last.

Källa: https://en.wikipedia.org/wiki/Hiram_Abiff

Så enligt denna historia så kommer de som tar dessa sprutor att de två först skadar kroppen. Medan den sista kommer att döda de som tar sprutan. Så det är nu genom den spruta som ska hindra Omicron att spridas kommer vara den som börjar döda folk. Sedan så kommer man att fortsätta ge sprutor men dessa är fortsättning på den sista. Så det kommer att leda till att folk blir sakta men säkert sämre. Vilket leder till att allt fler kommer att dö. Det ser man idag hur många får hjärtproblem. För detta slår just mot blodet, som också har en symbolik för det i den som det sägs att själen sitter i. Men om vi inte har ett fungerande blodsystem så där kroppen och det är det vi ser idag.

Detta är något jag fått ifrån gud. Bibelns gud och ingen annan.

Vi står inför något hemskt och den enda vägen ur detta är att återigen vända sig till gud. Innan det är för sent.

Gud är din personliga befriare, inte något kollektivt utan sök personligen i bön. För snart kommer helvetet att bryta ut. Kanske inte i år men inom nära framtid.We live in a world full of lies

Email: Att finna sanningen https://www.symptoma.ro