Att finna sanningen

Kampen mellan satan - Mysterieskolan och Gud - Kristendom

Agendan bakom – skaffa inte barn för klimatet

Man läser på nätet och i media om kvinnor och män som inte vill skaffa barn för att de tror att kommer att rädda klimatet. Dessa är ett tydligt bevis på att all propaganda och lögner om klimatet börjar få fäste i befolkningen. Men vad de inte förstår, för att de är så dåliga på att införskaffa fakta. I stället för att bli serverad i vad de tror är fakta så måste man ta reda på saker och ting själv. Det enda som behövs för att bryta detta och få stop på denna dårskap som drabbat framför allt i väst är att man lyssnar på båda sidor, något som få gör utan låter sig faktiskt bli hjärntvättade. En hjärntvätt som börjar få ett så djupt fäste i befolkningen att vi kommer se ett alltmer splittrat samhälle.

Att splittra ett samhälle är en gammal taktik de använder som man brukar säga splittra och erövra. Det är vad vi ser att de som blir manipulerade är de svagaste i samhället som barn och unga och de som lätt tar till sig sådant här och mår dåligt för en lögn. En lögn som kommer att bli mycket svår att bort.

Detta är bara en av makten/eliten/globalisterna många agendor för att få igenom deras vilja och utopi. De utnyttjar folks rädsla och oro på ett cyniskt och rått sätt. De kommer att använda sig av alla stående medel för att få igenom denna NWO, även om det kommer att orsaka ett enormt lidande. För dessa har inga känslor för oss och de vill se så många som möjligt försvann från denna gjord. De har faktiskt i tusentals år använt krig, terror, svält, sjukdomar, rituella mord och abort. Allt för att hålla nere befolkningsmängden för det gör de för i deras ögon skydda moder jord.

För egentligen så hatar denna elit oss och framför allt kristna, något de gjort sedan Jesus kom för då tappade denna elit sin makt över människan och det är denna makt de vill återfå

Men vet man hur denna elit tänker och vet hur råa dessa kan vara så är man inte förvånad. De kommer att strunta i om vår värld går under bara de får igenom sin. För jag kan säga att detta klimat hets och hat mot vita har helt andra grunder än vad folk tror. Det handlar inte om makt eller pengar, detta är något vi anser och tror är viktigt och det är det inte för denna elit.

Allt detta görs för att försvaga i deras ögon fienden vi kristna eller som de kallar oss vita. Det är allt vad detta handlar om. Vilka är de mest hatade grupperna i världen om inte judar och kristna för vi har båda samma gud och samma fiende

Målet är att avskaffa all form av personlig frihet och skapa ett kollektivistiskt samhälle, vilket man gör idag genom att demonisera allt med frihet, marknadsekonomi, industrialism. Sedan så för man fram kommunism, socialismens fördelar även om det inte finns några. Man vill få oss att bara se kapitalismens som något negativt som att det skapar problem med klimatet, fattigdom och slöseri med resurser eller överutnyttjande av resurser.

Målet med denna NWO är att få ett samhälle som förbrukar så lite resurser som möjligt. Precis som vi gjorde innan kristendomen kom. Då vi var slavar under ett brutalt prästerskap för det är detta som kommer tillbaka igen men då använder man andra ord och vägar.

Kristendom står för individuell frihet, yttrandefrihet för den är sanningen.

Elitens religion mysterieskolan eller lucifers doktrin står för kollektivism, slaveri, lögnen. De hatar sanningen så de använder manipulation och masspropaganda.

Bra källor att läsa om detta är

The First Global Revolution av Club Of Rome

The Limits to GrowthWe live in a world full of lies

Email: Att finna sanningen https://www.symptoma.ro