Att finna sanningen

Kampen mellan satan - Mysterieskolan och Gud - Kristendom

Det är VI som väljer mellan NWO eller frihet

Vi väljer individuellt och nationellt hur framtiden kommer att se ut. Det är bara frågan om man först har förstått vad som händer och varför och om man vill ha lösningen på dagens problem. Många har inte förstått vad som händer i Sverige och världen utan lever sina liv som om inget händer, trots alla problem man ser som Covid 19 nedstängningar, vaccin/vaccinpass, klimatet lögnen, immigration, pensionärer som både dör och blir fattiga, våldtäkter. Trots allt detta så händer det inte mycket, det är nästan som om många lever som zombies och tappat intresset, all apati man ser.

Man måste börja förstå de verkliga krafterna bakom de som driver denna agenda om NWO och varför de gör det. Vilket inte är så enkelt som man kan tro, för det jag insett efter flera års undersökningar är att allt har sina rötter i religion. Absolut ALLT är religion, förnekar man det eller inte vill tro så kommer man ALDRIG förstå vad som händer och varför. Utan kommer att gå på en massa teorier som inte påverkar något eller leder till något. Utan är som så ofta enbart en återvändsgränd.

Många hänger upp sig på att man vill förstöra ekonomin och ”reset” ekonomi men inte varför. Jag såg en video där en globalist pratade om detta, han sa vad de skulle göra och varför. Det alla fastnade på var ordet ”reset” men lite senare så talade han om varför vi behövde detta ”en återgång till leva efter naturen” ingen reagerade! Varför ingen reagerade är lätt att förklara, det är att alla pratar om problemen vi ser och inte orsaken till problemen. Det är som att en läkare skulle bara bry sig om symtomen och inte söka lista ut vad personen har för sjukdom! Det är detta som är problemet idag och varför dessa ”globalister” vinner terräng hela tiden medan vanligt folk vinner små segrar men förlorar kriget.

Alla vet om Rothschild, Rockefeller, Bill Gates och alla pratar de om att man vill förstöra ekonomi, avbefolkning och alla andra ”konspirationsteorier”, men få har förstått vad som verkligen händer och varför och det är här problemet ligger.

Det man måste förstå är att NWO och hur det kommer att gå finner man i bibelns uppenbarelsebok.

Man måste också inse kopplingen när man pratar om varför man uppmålar vita som onda och denna koppling. vilket är viktigt för att kunna förstå varför det är väst som angrips hårdast. I form av immigration, brottslighet, korruption, medias lögner, politiers svek, sämre utbildningskvalitet, sämre mat, sämre sjukvård, sämre pensioner och lägre intelligens!!!! För de har ett djupt hat mot oss och det finns bara en förklaring.

Vita = Européer = kristna

För det är kristendomen som är det stora hatobjektet och deras hinder för att NWO ska komma till. Det handlar inte om pengar eller makt, för det har de i överflöd, för detta är bara medel för att få igenom sin utopi som är ett kollektivt totalitärt samhälle som är kontrollerat i varje detalj. Det är detta samhälle vi ser sakta men säkert kommer till stånd. Problemet är att en majoritet inte ifrågasätter och gör motstånd och det gäller också kristna som inte förstått vad som pågår utan går på alla dessa lögner.

Anledning till att man angriper vita och européer är att vi var de som spred kristendomen till världen och därför straffas vi. För de ser kristendomen som den stora ondskan som spreds av oss onda vita. Hade det istället varit asiater som blivit kristna och gjort de vi gjort så hade det varit de som blivit angripna på samma sätt, samma skulle drabbat araber och svarta. Så att hata andra raser och folkgrupper så tjänar man denna ondska som sprids idag runt om i världen.

För vi lever i en dualistisk värld som har mycket ondska men också godhet. Vad som ses som ondska beror på vem vi följer. För om man följer Lucifer/satan så ser man vår materialistiska värld som ondska. Denna materialism vill man få bort. Samma sak gäller oss kristna som de ser som onda oavsett om vi gör gott mot andra så är vi onda och det kvittar vad vi gör. De kommer bara se det negativa. Medan om man följer gud så gör man gott då menar jag inte alla de kristna som följer en kyrka och ser sig som kristen men som ofta inte följer den fullt. Utan den lilla grupp kristna som följer gud i ande och därmed kan förstå bättre vad bibeln säger.

För allt i denna värld styrs på ett eller annat sätt av religion. Antingen av satan genom kontroll och hat eller bibelns gud genom frihet och kärlek. Vi väljer vilket samhälle vi vil ha antingen leva under satan och vi får alla problem som vi ser idag. Eller bibelns gud och vi ser ett samhälle som utvecklas och blir bättre både tekniskt och ekonomiskt men även socialt.

Det enda som behövs för att leva under satan är att välja en icke biblisk religion eller ateism, sen kommer alla problem genast efter. Varför tror ni att det är den kristna världen som fick industrialismen och en enorm ekonomisk utveckling och dagens levnadsstandard som vi har idag och inte den muslimska, hinduism, buddistiska världen eller någon annan naturreligion.

Eftersom vi valde bort världen så tar de satanistiska makterna över och de får fritt spelrum i samhället. Detta resultat ser vi idag genom alla problem som vi har. Det blir inte bättre att vi genom filmer, serier, böcker, skola, stat och andra organisationer driver en agenda i att få oss att återgå till det satanistiska livet som vi levde i och det i form av dessa hedniska religioner som vi trodde på innan kristendomen kom.

Genom att som idag indoktrinerar folk i vikten med hållbart samhälle eller klimatförändringar genom CO2. Eller dessa covid 19 med alla nedstängningar som enbart handlar om att få igenom deras agenda som handlar om ett samhälle utan marknadsekonomi och privatägande.

Vacciner är det märke som står i bibeln eller odjurets märke som alla ska tvingas ta för att kunna handla och leva. För det är ett vaccin som vi inte behöver ta för denna covid 19 är bara vanlig influensa som är svårare för svaga att klara sig mot. Vilket inte är så annorlunda mot andra influensor vi sett som också kan vara farliga för svaga personer framför allt äldre.

Eller detta covid 19 paket där Sverige fick betala 150 miljarder till andra länder. Målet är enbart att skuldsätta oss och beskatta oss så hårt att vi blir allt fattigare och sedan så kommer de med medborgarlön som gör att vi hamnar i detta totalitära samhälle.

Globalism som handlar om att får världen att bli som innan Babels torn då alla levde i samma en nation i hela världen och pratade samma språk. Sedan kom gud och delade upp världen i olika nationer. Denna världsregering ser vi återskapas genom en global regering och allt prat om ett globalt medborgarskap.

http://www.worldgovernment.org/

http://www.un-documents.net/index.htm

http://www.earthfederation.info/

De som följer satan och dennes mysterieskola tror att de kommer att besegra bibelns gud något man kan se i många filmer. Eftersom filmer är deras sätt att förmedla vad de tror, tycker om oss eller helt enkelt förmedla deras syn på saker och ting. Eller med ett rättare beskrivning ett sätt för de att sakta men säkert indoktrinera oss i att tro på det som vill.

Har du någon gång funderat vad filmer symboliserar. Så kan jag säga att idag så är nästan varje film serie handlar om detta. Många filmer har en religiös handling som få tänker på, för det är så bra förtäckt i en officiell handling. Allt ifrån Harrypotter, sagan om ringen, star wars. De handlar om NWO och deras syn på slutet när världen ska gå som det står i bibeln. Inte hur det går enligt den bibliska slutet.

Vad många filmer handlar om och detta är grund handlingen även om den officiella handlingen är annorlunda så handlar filmerna om detta.

Deras gud eller frälsare Lucifer ska rädda världen ifrån den i deras ögon onda guden som nämns i bibeln. Denna hemska gud har många olika namn som Lord Voldemort, i Harry Potter, Palpatine i Star wars eller alla dessa sith som är de som arbetar för gud eller dennes änglar, Niander Wallace i Blade runner. Medan Harry Potter är Lucifer, Jedi i star wars är de goda, Joshi i Blade runner är Lucifer och dessa är uppmålade som goda och bryr sig om oss. Sanningen är att de som tycker om Lucifer hatar oss. *Denna lista kan man göra lång, mycket lång med filmer med liknande handling och slut.

Slutet i alla dessa filmer handlar om hur Lucifer och dennes följare besegrar bibelns gud.

Som när Harry Potter besegrar Lord Voldemort. Är samma handling som de som följer mysterieskolan och Lucifer tror att det kommer att sluta. För de tror att bibelns gud är bara en gud bland alla de andra som man kan läsa i hedniska religioner. Denne gud nämns i hedniska gud som den onde, den som förstör som exempelvis Seth inom den egyptiska mytologin.

Samma syn kan man se i statyn Sankt Göran och draken.

https://attfinnasanningen.com/2020/12/10/vad-sankt-goran-och-draken-verkligen-symboliserar/

innan de kan få sitt NWO så måste alla kristna bort från denna värld och det är orsaken till att man är så skoningslösa i allt de gör. Det är därför man inom media inte rapporterar det som händer oss kristna.

Den enda lösning är att komma tillbaka till gud. Be gud om förlåtelse och sedan döpas i tro.

Sedan så kan man be gud om hjälp och förändring i samhället vilket betyder 5-10 minuter eller om du vill längre. Det är det enda som behövs för att vända utvecklingen. Men frågan är om man vill det. För det verkar så fel för många men de vet inget om varför och de krafter som styr denna värld.

Det är därför följande vers är så san, som så mycket i bibeln om man läser den med förståelse genom den helige anden. Utan den så är man blind, genom arrogans och inte ser igenom lögner. Man har en slöja över sig som gör en blind som gör att man inte ser saker med klarhet och verkligen kan tänka logiskt och inte tro bara att man gör det.

Johannesevangeliet 8:32 Ni ska lära känna sanningen, och sanningen ska göra er fria.

Det är bara kristna som kan se sanningen!!We live in a world full of lies

Email: Att finna sanningen https://www.symptoma.ro