Att finna sanningen

Kampen mellan satan - Mysterieskolan och Gud - Kristendom

Det verkliga hotet mot demokratin

Man får ofta höra från mediebolagen, politiker, forskare och andra experter om ett växande hot mot demokratin och yttrandefriheten i världen, genom bl.a. att journalister hotas, tystas och anklagas för ”fakenews”. Hotet anses komma ifrån den växande nationalismen och högerpopulism som anses så alvarligt att vi riskerar hamna i samma situation som på 30-talet få fascister och nazisterrna fick makten. Något som de påstår redan inträffat i flera länder som USA, Ungern, Polen.

För att vi ska tro på detta bombarderas vi av mängder av artiklar, böcker, dokumentärer, reportage i TV då man hjärna beskriver hur hemska dessa ledare är och hur stort hot dessa utgör. De påstås begränsa yttrandefriheten, demokratin genom att stifta lagar som enligt medier skulle göra att de får mer makt. Dessa anklagas också för att stödja och vara nazistiska, högerextrema grupper då de påstås angripa minoriteter och homosexuella.

Trots att dessa politiker har blivit valda i demokratiska val och blivit återvalda med stort stöd ifrån sina medborgare. Så lyfter man fram valda politiker som Trump och demokratier som polen, Ungern, Brasilien tillsammans med politiker som verkligen hotar demokratin eller har infört diktaturer, som Turkiet men mest för att få legitimitet i sina påståenden.

Sådana här uttalanden är inte ovanliga som exempel från svd

”Europeiska ledare som tummar på demokratin: Viktor Orbán (Ungern), Jarosław Kaczyński (Polen), Miloš Zeman (Tjecken) och Robert Fico (Slovakien).”

Istället så lyfter de fram ledare som Obama, Merkel eller Macron som bra ledare. Trots att det i dessa länder pågår en stor protestvåg emot dessa politiker. Orsaken är att de etablerade partierna inte verkar bryr sig om sina medborgare, vilket Sverige är ett bra exempel där SD växer trots all kritik mot partiet och deras väljare. Orsaken är att etablissemanget helt enkelt kör över väljarna och kallar dom för rasister, homofoba, kvinnohatare eller extremhögern, mest för att försöka skrämma iväg väljare ifrån SD och liknande partier.

Men vilka är det som faktiskt begränsar yttrandefriheten i väst, jo de som anser sig vara för och kämpa för demokratin, våra medier, politiker och experter. För vi har idag politiker som förespråkar begränsningar av yttrandefrihet och då för att enligt dom rädda yttrandefriheten och oss ifrån de hemska högerpopulisterna. Ett exempel är när Merkel sa att man måste begränsa yttrandefrihet för att behålla friheten. Det är en åsikt som finns bland många politiker, inom media och andra som inte tycker om den utveckling inom politiken och folks åsikter som går åt höger och nationalism.

Vi har också många vänsteraktivister som afa(som egentligen borde heta fascistisk action) som har en vanan att angripa alla de som de ser som högerextrema eller rasister genom att ofta använda grovt våld och skadegörelse. Utan att de blir straffade och kommer undan med sitt hat för de hatar rätt grupp av personer, globalismens fiender. Ett annat bevis på hur läget är med demokratin, är hur politiker beter sig emot sin egen befolkning, som i Frankrike där de gula västarna har demonstrerat i över ett år. Orsaken till att Macron sitter kvar är att makten inte vill att någon nationalist kommer till makten och hindra deras agenda till att komma till stånd. Det är därför som Macron verkar inte bry sig och polisen använder så grovt våld att flera har hamnat på sjukhus eller till och med blivit dödade efter att de blivit brutalt misshandlade av polisen. Något som medier inte skriver så mycket om utan istället visar ett stort och tydligt hat mot de personerna som demonstrerar. Ett hat som man allt oftare märker bland vänstersympatisörer, journalister, politiker. Utan att ens reflektera över sitt eget beteende så är det alltid deras motståndare som är fel och ond. Så det egentliga hotet mot yttrandefriheten kommer således från de som anser sig stå upp för demokrati och yttrandefriheten.

Frågan är egentligen varför har medier har ett så stort hat emot framför allt Trump men även de andra politiker som styr i Polen och Ungern. En sak de har gemensamt och det är att de sätter sitt folks intressen före EU eller FN. Något som vår regering i Sverige borde följa efter men istället så verkar allt annat vara viktigare än att vi svenskar mår bra och att vi utvecklas i rätt inriktning. Kan det vara så att våra medier egentligen är mer propagandaverktyg för de globalister som hela tiden vill få oss att tro på deras i grunden vansinniga agenda. De har sedan länge visat att deras agenda är viktigare än allt annat, att pensionärer är fattiga i Sverige, all brottslighet som utlänningar begår, våldtäkter eller allt bidragsfusk är för dessa globalister totalt ointressant. Att man är så okänsliga och så kala visar vad de egentligen vad de är för några personer.

Så all denna demonisering av ledare som arbetar för sitt folk och inte globalismen har att göra med vem som ser dessa som fiende. Allt och alla som går emot globalismen är hatade av medier och andra som arbetar för den globalistisk agendan. För agendan globalismen ska gå igenom oavsett vilket lidande som det för med sig, för de som ligger bakom denna ser oss som fiender, oss som vill leva i ett fritt och oberoende samhälle. Hotet kommer inte ifrån några ”högerpopulister” utan hotet kommer ifrån övriga partier och medier som arbetar för denna agenda. Det är de med makt som inte tycker om riktningen i samhället som vill begränsa yttrandefriheten något som t.ex. google och Youtube gör när de stänger ner personer något som flera andra sociala medier gör.

Det är de som sitter och bestämmer ovan för oss vanligt folk, som vi inte väljer, som är det

verkliga hotet emot demokratin. Det har varit tillfällen då man ser mer positivt på diktatorer än på valda politiker och hellre stöder diktaturer som Iran, kina och Nordkorea. Detta är något som verkligen visar vad våra medier och andra organisationer står och det är inte på vår sida, utan eliten som kör sin agenda utan någon tanke på vilka konsekvenser det har på samhället.

För det är faktiskt precis som Juholt säger.

”Demokratin i Sverige är utdöende, och därefter väntar en teknokrati eller diktatur. Det säger den tidigare S-ledaren Håkan Juholt, som nu är ambassadör på Island, till SvD.”

Tyvärr så lyssnar och tror många på de lögner som media skriver om demokrati och vilka som i deras ögon är hotet utan att ifrågasätta. Vi behöver ett mer vaket och kritiskt tänkande ifrån svenska folket i allmänhet, för det är det enda som kan rädda yttrandefrihet. För försvinner yttrandefriheten så försvinner även demokratin och Sverige är snabbt på väg att bli en diktatur där personer med fel åsikter hamnar i fängelse. Något som börjat hända för personer som skrivit kritiskt om islam och invandring.

Problemet är vem som folk ser som hotet mot demokratin. Oftast är det så att om man enbart läser tidningar och tittar på nyhetskanalerna från de etablerade medierna så ser man de så kallade högerpopulisterna framför allt Trump eller Sd som det stora hotet. Men inser inte att man tror som globalisterna vill, att det är nationalister som är folkets fiende. Orsaken är all propaganda som vi ser i medier, i skolan, på jobbet. Medan i verkligheten är det patrioter, nationalister (då menar jag inte nazister eller fascister) som är på den rätta sidan och globalisterna som är hotet mot demokratin.

Man kan tydligt se att Sverige och hela västvärlden är väldigt illa ute och vi har stora problem som gör att svenska folket och de övriga ländernas folk börjar vaknar upp men det går sakta. Det är frågan om de som är öppna och vakna kan bli tillräckligt många innan det är för sent. Så att kan vända situation och göra de förändringar som hindrar förfallet. För i dag så är en så stor del av svenskarna så indoktrinerade av medias propaganda och andra är rädda för att öppet säga vad man tycker. Att öppet säga vad man tycker i Sverige kan orsaka att man blir av med jobbet, vänner, familj. Bara det är ett oroande tecken på hur situationen är i Sverige.

Var går gränsen mellan censur och yttrandefrihet och vem ska få rätten att skriva sina åsikter oavsett vad de tycker utan att man blir bestraffad. Risken är att börjar man begränsa yttrandefriheten så kommer man troligen fortsätta och begränsa tills vi inte har någon yttrandefrihet över huvud taget, då kommer inte demokratin finnas kvar. Som exempel, kritik mot islam, invandring, eu allt större makt eller kritik mot politiker och journalister. För det är ju fritt fram och även uppmuntrat till kritik mot kristendom och konservativa, då finns det inte några begränsningar hur man får skriva. Det är så när man har sanningen med sig, man ska tystas.

Sanningen är mer mörk än vad man vill acceptera. Globalismen är bara en agenda för ett samhälle där ingen kommer att få yttra felaktiga åsikter eller värderingar framför allt kristna och konservativa åsikter. De som vill begränsa yttrandefriheten har en dold agenda som de flesta inte vet om, som egentligen är en fruktansvärt odemokratisk och elitiska. Som i slutet kommer leda till ett slavsamhälle där vi inte har några rättigheter eller rätten till egna åsikter.

Hotet och vad de vill, begränsa och tysta obekväma åsikter.

https://www.di.se/nyheter/hakan-juholt-vi-haller-pa-att-avveckla-demokratin/

https://www.svd.se/demokratin-ar-hotad--vi-tanker-forsvara-den

https://www.svd.se/hatet-mot-demokratin

https://www.svd.se/auktoritar-vag-satter-demokratin-ur-spel

https://www.svd.se/sa-kan-valjarna-rosta-bort-demokratin/i/utva../demokratin-under-press

https://www.svd.se/risken-ar-att-tilltron-till-demokratin-minskar

https://www.etc.se/kronika/hotet-mot-yttrandefriheten-ar-bara-en-hogerfantasi

https://sv.gatestoneinstitute.org/14732/yttrandefriheten-frankrike-tyskland

https://sv.gatestoneinstitute.org/14546/fn-krig-mot-yttrandefriheten

https://sv.gatestoneinstitute.org/topi../hot-mot-yttrandefrihetenWe live in a world full of lies

Email: Att finna sanningen https://www.symptoma.ro