Att finna sanningen

Kampen mellan satan - Mysterieskolan och Gud - Kristendom

Hur framtiden kommer att se ut

Vår framtid uppmålas som något fantastiskt i medier, teknikbolag och olika organisationer. En värld som är högteknologisk, vi har allt och behöver knappt att arbeta. Men man behöver bara se på riktningen idag hur allt blir sämre mer kontroll, mer hat, mer lögner.

Framtiden som jag såg den som liten

När man var liten så pratade man om att världen skulle vara så fantastiskt. Vi skulle resa ut i rymden och det skulle finnas kolonier ute i rymden. En robot i varje hem som städade och lagade mat, städer som fanns på havet och till och med under vatten. Bilar användes men det nya hade varit flygande bilar som hade gjort att vi kunde flyga vart vi ville, när vi ville. VR eller virtual reality skulle vara vardag. Vår hälsa skulle bli bättre, bättre sjukvård, bättre jobb då man gjorde av sig med alla tråkiga arbeten och arbetsuppgifter.

En framtid med möjligheter och total frihet.

Men idag så har jag faktiskt tappat framtidstron. För allt idag är bara en stor lögn. Allt är bara en lång slutande väg nedför.

Vad man säger att framtiden ska bli

Allt är smart , städer, kommunikationer, hem, transporter ja precis allt som de säger allt ska fungera perfekt när vi vill det. Inget att oroa sig för allt kommer att bli så bra. Det är något som vi hela tiden får höra.

Idag så pratar man mycket om hur vi måste ta hand om vår planet inget är viktigare än det, vilket är rätt men det handlar också om vad som är rätt. Man driver på en agenda som man säger ska göra världen till en bättre plats. Deras framtidssyn är enbart bra i deras värld och inte för oss.

Hur makten ser på framtiden och hur vi ska leva. Deras utopi på ett perfekt samhälle

Allt automatiserat , vi människor har automatiserat bort nästan alla jobb som finns, utan vi arbetar oftast deltid. De som arbetar är personer som sitter och bestämmer över oss, de som planerar allt. De som utvecklar vår teknik, kontrollerar att allt fungera som det ska, det är de som fortfarande arbetar vi andra arbetar mer kortare skapade jobb som är mer för att vi ska få sysselsättning och inget annat. Den lön vi får är en medborgarlön som alla får oavsett hur mycket man gör eller vad, alla får exakt samma inkomst.

Ägande , vi äger inget utan allt är kollektivt, allt ägs och styrs av staten.

Städer och boende , vi bor i smarta och stora städer där allt är automatiserat högteknologiskt i kompakta bostadsområden, vi bor i små lägenheter där hyran är skyhög i stora lägenhetskomplex. Ingen bor på landen för det har man gjort omöjligt genom att beskatta, ta bort vägar, lagar som gör det omöjligt att bo och så krångligt utan vi lever våra liv lokalt och är aldrig ute och reser i världen, maximalt så reser vi kortare sträckor mest inom landet, kanske för att träffa en släkting eller vän. Men inte mer än det, längre resor blir så dyra att gemene man inte har råd. Vi har inga egna transportmedel förutom tillgång till cykel som man inte äger utan man tar första bästa som finns.

Ute på landet så kommer det inte att bo några förutom de som har gets tillstånd för att odla mat som i sig kommer att vara automatiserad. Eliten kommer att få bo i på landet för de är de enda som har råd och tillåts att bo. Det finns de som bor på landen men då kommer de inte att få bo i hus med el utan de kommer att bo som man gjorde för 200 år sedan men det kommer att vara mycket få som tillåts att på detta sätt.

Kommunikationer , det finns självkörande elbilar för alla fordon som drivs av fossila bränslen är förbjudna. Så eftersom det inte finns tillräckligt med el så kommer det att vara dyr så kommer få kunna äga en egen bil enbart eliten äger. Men dessa finns mest i städer för det finna få vägar utanför städerna.

Leva längre man kommer att skapa teknologier som gör att livslängden kommer att bli längre, men enbart för de som eliten tycker om.

Mat all mat som kommer ifrån djur kommer att förbjudas, både mjölk och kött. Man har skapat mjölkersättningar som finns idag men det kommer mer och ost som kommer ifrån växtriket istället. Kött kommer inte att vara kött utan komma ifrån växtriket eller vara odlat. Sedan kommer man att få oss att äta insekter för proteinet.

Hur framtiden kommer att se ut för oss

Men allt detta har sitt pris och det är vår frihet, man får inte yttra sig hur som helst och om man gör det så hamnar man i läger där man ska lära sig tänka enligt normen.

Staten styr allt, vi kommer inte att få göra något utanför mallen, åka någonstans, tycka som vi vill, tro på det vi vill. Staten är allt vår moder och fader som styr allt i världen med en central makt som styr hela världen, eventuellt nationer är mer sett som provinsiellt styre utan något att säga till om.

Samhället styrelse kommer att vara som hedendomens prästerskap som har total makt och tillåter ingen opposition.

RFID vi alla kommer tvingas att inoperera någon form av chip i kroppen för att kunna identifiera oss. Så att vi får ut vår medborgarlön, kan öppna dörrar, använda datorer. Det är enbart för kontroll, har du fel åsikter så stängs den av och du kommer ingen vart.

Media , eftersom vi enligt de styrande så mår det demokratiska bäst när samhället har en gemensam verklighet, med gemensamma nyhetsförmedlare. Eftersom makten ser det som en stark opartisk nyhetsförmedling. Precis som dagens SR vill att det ska vara. Vi kan ses som att vi alla är åsiktsklonade ingen sticker ut. Allt är normaliserat, vi lär oss hur vi ska tänka i skolan, föräldrar har get över ansvaret till staten att uppfostra barnen där alla barn är utan något undantag, utan elitens barn som får lära sig annat, hur man kontrollerar och styr över oss vanligt folk.

Media finns det bara en egentlig källa även om det finns fler så säger de samma sak, samma nyheter för annars så blir det kaos enligt de styrande.

Utbildning , vi blir hela tiden påminda om hur hemskt det var innan, planeten riskerade att dö tack vare användandet av fossila bränslen. Nationer och nationalism skapade krig men nu hade man ordning och reda med den centralstyrda världen från FN.

Social rättvisa , världen anses rättvis för alla har lika mycket eller mer korrekt alla har lika lite i den socialistiska modellen är att vi ska enbart använda så mycket lite resurser som möjligt. En nivå som är precis ovan det vi klarar oss på och inget mer för annars så kommer världen att gå under.

Brottslighet anses inte finnas eftersom ingen äger något så kan inte någon heller själva. Men det finns andra typer av brottslighet de som har fel åsikter ingen annan brottlighet finns. Man har legaliserar pedofili som man fått oss att tycka är normalt. Till och med våldtäkt (ja det finns de som vill det) är legaliserat eftersom man har inställningen gör vad du vill är lagen.

De enda som åker i fängelse är de med fel åsikt, och någon mördare.

Sex , är något som kommer att vara fritt eftersom man inte kommer att se äktenskap som något positivt utan mer gör som man vill, sex med så många du vill och med vem. Abort kan man göra när man vill och barnet har man inget ansvar över utan det är statens ägodel och inte föräldrarna. Vi kommer att kunna skapa robotar som är som människor och kunna ha relationer med dessa som om de var en människa.

Europa/USA och flera andra länder med europeisk befolkning som tagit in massor av utlänningar som kommer att skapa inbördeskrig och våld emot kristna från flera håll som socialister, satanister och muslimer (det är därför de är här) som ser oss som deras stora hot. Avsäger du inte din tro så är det döden som gäller. Det kommer aldrig att bli en global utopi så länge kristna sätter sig i vägen.

Egoism , att enbart tänka på sitt och sina behov kommer vara norm.

Det enda positiva är att vi vita har förlåtits för alla våra påstådda brott som ras.

Det är denna framtid som jag idag ser framför oss, om vi inte kan vända den utveckling vi har!!We live in a world full of lies

Email: Att finna sanningen https://www.symptoma.ro