Att finna sanningen

Kampen mellan satan - Mysterieskolan och Gud - Kristendom

Vad numret 1177 symboliserar

Satt en dag och lyssnade på en Youtube kanal av theJonathanKleck och han pratade om vad olika nummer har för betydelse. Så jag gjorde ett test för att se vad nummer 1177 Vårdguiden skulle eventuellt betyda. Det jag fick fram var följande och det kan ju förklara en del av vår sjukvård idag framför allt med COVID-19/Corona. Vi har mycket konstigt som händer i världen och jag kan säga att jag är inte längre förvånad över något. Känner stor skepsis när det gäller allt med myndigheter och tycker att det enda som kan säkra vår frihet är en svag stat som har så lite att göra i våra liv.

Det som nummer 1177 symboliserar och man blir inte förvånad över saker och ting

Enligt Strongs Condordiance så symboliserar nummer 1177.

Nummer 11 (place of) destruction or ruin, Abaddon

https://biblehub.com/hebrew/11.htm

Nummer 77

without expense, for which nothing has to be paid

https://biblehub.com/greek/77.htm

Nummer 1177

"Baal is gracious", a king of Edom, also an Israelite

https://biblehub.com/hebrew/1177.htm

Så 1177 symboliserar frisjukvård som leder till döden för alla de som är sjuka och döende inte att alla som går till sjukvården riskerar att dö, men mer att sjukvården är där man hamnar i slutet även om man får vård så kommer situationen då kroppen inte klarar av med och vi dör. Döden leder tyvärr till helvetet för de som inte tror och det gäller en majoritet av mänskligheten oavsett vilken religion. Även om kristendomen är den enda vägen till räddning.

Övrigt som nummer 1177 symboliserar

1177 B.C.: The Year Civilization Collapsed

1177 före Kristus är det år som man ansåg att civilisationen gick under och vi gick in i dark agesWe live in a world full of lies

Email: Att finna sanningen https://www.symptoma.ro