Filmer och deras verkliga handling

Många gånger så har man gått och sett en film och trott att den officiella storyn är vad filmen handlar om. Men sanningen är ofta att filmer har en dold handling eller ett dolt budskap. Det dolda budskapet är filmens egentliga handling utan att vi vet om det, utan är en medveten manipulation av tittaren. Detta dolda budskap tjänar ett syfte och det är att sakta men säkert efter att du sett många filmer och serier ändrar din uppfattning och åsikt utan att du faktiskt tänker på det. Målet är att sakta men säkert att indoktrinera folk i att släpa gamla värderingar, normer, moral och få oss att tänka på ett nytt sätt. Målet är att vi ska ta till oss nya normer sexuella, klimat, positiv till globalism, att vita är priviligierade, manligt och kvinnligt, homosexualitet, demonisera deras motståndare mm

Att förstå och känna igen denna dolda handling eller budskap är inte lätt och framför allt vara medveten om att man blir manipulerad och att kunna tolka en films verkliga budskap. De som verkligen förstår handlingen kanske ofta inte själva tittar på dessa filmer utan de är ofta medlemmar i hemliga sällskap med högre grader eller är något annat mer ondskefullt. Men att kunna tolka och förstå en film kräver en hel del kunskap om den religion, ja faktiskt deras religion de som gör dessa filmer. För det är till denna religion som de vill få dig att tro på, för det är allt vad dessa filmer egentligen handlar om. Men ibland så händer det att de gör en film där de tar upp deras agenda och deras planer.

En kort lista och förklaring på vad jag märkt att många filmer handlar om, samt en kort förklaring av dess verkliga betydelse och mening.