Om denna hemsida

Mitt namn är Peter och startade denna hemsida den 2020-01-17 och tänker skriva om vårt allt mer tokiga samhälle. Som så många så är man trött på förfallet, absurditeten, hatet mot oliktänkande, lögnerna, falskheten, omoralen, korruptionen. Att se detta pågå och inte säga något är att tyst acceptera det. Med brist på andra vägar att komma ut, så är denna hemsida och min blogg en bra början.

Anledningen till att jag kallar hemsidan ”Att söka sanningen”/Findingthetruth är att jag vill söka sanningen och inte letar fakta som passar in i mina värderingar utan är bered på att ändra åsikt om mina åsikter och värderingar visar sig vara felaktiga. Orsaken är att man behöver tänka om eftersom vi har blivit så indoktrinerade under en så lång tid att det tar tid att klara av att tänka om. För egentligen vad vet vi människor vad som är sant. Hur kan man som exempel bevisa att gud existera om personen vägrar acceptera annat än sina åsikter. Han kan aldrig bevisa själv att gud inte existerar med verkliga fakta.

Det jag vill skriva om, är mer något som jag skulle vilja kalla sjukdomen, eller den agenda som drivs igenom mot en majoritets vilja. I stället för att som många gör skriva om symtomen på denna sjukdom, som man ser artar sig på olika sätt som man till en början inte tänker på eller framför allt inte vet. De symtom är alla de lögner de vill få oss att tro på som klimatet, feminism, socialism/kommunism etc..

En sak som jag märkt under de senaste åren är hur mycket lögner som sprids i världen, så pass mycket att man kan se att vi idag lever i en värld utan sanning. Vi lever i en värld där vi mer och mer indoktrineras i att tro på en lögn. Allt för att få oss att se maktens fiender som våra, det är det som är målet med all manipulation och propaganda som sprids från media, skolor och diverse olika organisationer. Så det som jag vill skriva om är hur vi blir lurade av våra politiker, journalister, organisationer, staten, internationella organisationer, religioner, medlemmar i hemliga sällskap och de som styr detta och varför.

På min hemsida tänker jag samla intressanta fakta i form av böcker, dokument, videos, ljudfiler, länkar, namn på intressanta personer samt egna skrivningar. En hemsida som är tänkt att samla den information som är vital och intressant för att kunna förstå varför världen ser ut som den gör. Även om den informationen till stor del har kommit ifrån de jag ser som fienden, men det gör jag för att få folk att inse hur dessa individer tänker och varför de gör vad de gör.

Har kommit över en del dokument som jag hoppas att den som läser får nytta. Men trots det så finns det alltid något som saknas och är det så att någon vet någon intressant bok, dokument, video eller annat av intresse så meddela mig, så skulle jag bli glad. Framför allt äldre dokument, men för att de är gamla så behöver de inte vara ointressanta utan är ofta en bortglömd källa till värdefull information. För de tar ofta upp källan till vara problem idag, något som visas vara något helt annat än de flesta tror.

Det enda sättet att riktigt inse vad som händer är att läsa böcker, dokument, videos och lyssna på intressanta personer och lyssna på båda sidor, uteslut inget och tro inte blint på det du läser eller hör, sök dokumenterade fakta. Sedan se hur samhället ser ut, vem är det som styr, vem som tystar folk, vem som är öppna och accepterar andras åsikter, sortera ut lögnarna.

Vi lever i en värld som mer kan ses som en värld där sanningen inte finns eller ratas en värld som kan ses som ”past truth” där sanningen allt mindre eftersöks. Där åsikter inte får yttras öppet och man ska vara rädd om man står på fel sida om linjen som medier och politiker har satt upp. Där det som för var ok har blivit tabu och tvärt om. Det vi ser i Sverige och även i resten av framför allt västvärlden är en nedbrytning av samhället som helhet. Eller som det är mer korrekt den kristna världen som ska bort för att öppna för den nya tidsåldern.

Själv så har jag sedan 2010 försökt förstå vad som händer och varför. En resa som faktiskt fått mig att tänka om och i många fall gjort en 180 graders vändning. För att jag insett att sanningen är helt annorlunda än jag trott från början, då jag var en då jag var en stenhård ateist, trodde på media, klimatkrisen och var allmänt PK. Sökandet har lett till att jag blivit kristen efter att efter att jag många gånger insett att det mesta i denna värld är lögn och mest indoktrinering från skolan till vuxenvärlden. Det enda som fanns kvar var kristendomen, men då pratar jag inte om kyrkan utan sökte den riktiga kristendomen som är något helt annat än den kristendom som kyrkan praktiserar. Utan sökte den urkyrkan som Jesus stod för, ofta en liten kyrka som består av en grupp personer. Personer som verkligen bryr sig om andra, säger alltid sanning men kan göra fel som alla andra. Inte dessa själviska och självgoda kristna som man ser idag.

Vad jag personligen står för: är en antirasist, emot antisemitism, diskriminering men för ett mer homogent Sverige som vi har all rätt att återfå, utan att bli kallad för just rasist och annat. Ett hem som alla andra folk i denna värld har. Att vara emot landets Sverige existens är antikristet och är en inställning som är av satan!!