Att finna sanningen

Kampen mellan satan - Mysterieskolan och Gud - Kristendom

Valet i Polen - Polen valde frihet

Polen valde den sittande Nationalkonservative Andrzej Duda med 51,2 procent som sätter sitt eget folk förre Eus vilja, precis som man ska göra till skillnad emot vår Löfven. Det är glädjande att något land gör det rätta, tillsammans med Ungern så borde Sverige välja liknande väg, men vi har som vanligt svårt att gå vår väg utan måste alltid följa efter regler och annat, närmast slaviskt.

Den andre kandidaten liberalen Rafal Trzaskowski ledaren för Medborgarplattformen (Platforma Obywatelska), PO som media och EU önskade och hoppades skulle vilja är en kandidat som skulle följa EU förre sitt eget folks bästa. Precis som makten i EU vill, han är mer en globalist vilket säger mycket om hur dennes framtida politik skulle bli. Bedriver en mer socialistisk politik, eller en mer politik som liknar den politik som de flesta partier i väst bedriver med allt vad det betyder. Mindre självbestämmande enligt EU önskemål, mer immigration, mer socialism, mer anti nationalism och tanke på sitt eget folks bästa. Utan en mer politik som sakta bryter ned sitt eget land till förmån för de globalister som vill omforma Europa.

Som vanligt så skriver media mycket negativt och falskt om Duda som de alltid gör mot en person eller organisation som de inte tycker om för att de går emot agendan. De påstår att under Duda så skulle hota demokratin i Polen, för att man avsatte den gamla korrumperade domarna från kommunisttiden, som de andra partierna som satt vid makten behöll som EUs Donald Tusk. Problemet med att få in personer som Trzaskowski och ett parti som PO är att det kommer korruption som sakta kommer att försvaga landets ekonomi och nation, sakta men säkert. Duda bedriver en politik som bryr sig om polska familjerna och en mer kristen politik, något som gagnar folket.

Som Expressen skriver:

Europaparlamentarikern Evin Incir (S) säger i en skriftlig kommentar till Expressen att demokratin, mänskliga rättigheter och rättsstatens principer tagit stora kliv bakåt i Polen.

Det här valet är avgörande för om Polen ska fortsätta den resan, eller om de kommer börja respektera de grundläggande värderingar vi har inom EU, säger hon

Duda driver en socialkonservativ politik med fokus på familjen. Han står också bakom den polska regeringens reformer för att öka kontrollen över media och domstolar.

Trzaskowski representerar något helt annat i den polska politiska myllan. Han värnar om rättsstaten och ser sig själv som en öppensinnad och hbtq-vänlig kandidat.

Källa: https://www.expressen.se/nyheter/polska-presidentvalet-avgors/

Som vanligt bryr sig inte media om europeer utan enbart intresserad i att få sin agenda igenom. De som röstade på Trzaskowski är som vanligt de som bor i städerna samt unga. Men man kan ju hoppas på att den unga befolkningen får upp sina ögon för vad EU är för något. De som tror på EU som något positivt, troligen för att man som i många andra länder indoktrineras i att tro på den, medan den äldre befolkningen är mer kritisk, eftersom de levt i en kommunistisk diktatur något som de unga inte har några minnen av.

Fast nu har Polen 5 år ytterligare av ett parti som står upp för dom och inte globalisterna i EU något som vi får hoppas fortsätter med, för sitt eget bästa.
We live in a world full of lies

Email: Att finna sanningen https://www.symptoma.ro