Att finna sanningen

Kampen mellan satan - Mysterieskolan och Gud - Kristendom

Videon där eliten pratar om behovet av en "reset" och vad det egentligen handlar om

Såg en kort video där eliten pratar om ett behov av en stor reset som var en intressant att se. De pratar om att vi måste sluta leva som för och börja acceptera ett nytt sätt att leva och det enda sättet är en omstart.

Det som inte egentligen framgår i videon är varför, de pratar om olika problem i världen som de säger att vi måste lösa. De tar upp Corona, klimatet, deras problem med nationalism, rasism som egentligen är mer deras problem eller skapelse för att vi ska acceptera det nya och glömma det gamla.

Men det är en sak som jag fastnade för och det är det som vi behöver enligt eliten en reset, är vid 2.04 minuter in i filmen precis innan slutet när han pratar om harmony with nature. Där säger han precis vad allt handlar om. Hållbart samhälle handlar inte om co2 eller några klimatförändringar utan om en religion som de tror på. En sak man måste acceptera är att allt i denna värld handlar om religion och inget annat. Denna religion som kallas för mysterieskolan tror att allt i denna värld är levande varelse inklusive vår jord som de kallar moder jord.

De anser att allt är levande inklusive som de säger moder jord och att oljan är dess blod och kolet dess lungor. Så de anser att vi är onda som suger ut all moderjord blod och riskerar att jorden dörr om vi fortsätter. Så de är desperata att försöka få stop på detta och med alla medel de har och då ingår även att ljuga. Därför har de kommit med lögnen om att vi riskerar att döda jorden genom att förbränna fossila bränslen som skapar utsläpp av skadlig co2. För enligt deras tro så gör VI det och det är därför som de håller på med all indoktrinering, lögner och brutalt tysta all opposition.

All the economic offers for what is sacred to us, like the earth and its blood, are an insult to our ears and a bribe to our beliefs ¦ From us, there will be no betrayal of our Mother Earth, or of her sons who are our brothers. Neither will we betray the pride of our ancestors because our land is sacred and everything in it is sacred.

https://www.lifegate.com/uwa-resistance

Around the blood of our mother, oil as ancient sunlight, an ancestor, whose light and power we experience now like star light coming from a million years ago.

https://extinctionrebellion.uk/event/oil-totem-honouring-our-earths-blood/

Samma tro som dessa urinvånare har även globalisterna, eliten för det är i grunden samma religion, mysterieskolan.

De anser att allt som finns lever i ett kollektiv där alla växter och djur samarbetar alla organismerna i världen lever i symbios. En symbios som de anser att vi har brutit ned och förstört genom industrialismen och att vi förstör på ett brutalt sätt då vi bor utspritt på landsbygden och inte respekterar moder jord. Dagens miljörörelser har sitt ursprung i de organisationer och rörelser som alla har skapats av en medlem som tror på detta från olika hemliga sällskap och som är emot industrialismen. Dessa uppstod under 1800 talet så det är inget nytt med påståendet att vi skadar världen, då pratade man om att vi hög ned skog som orsakade klimatförändringar. De har under århundrade påstått att vi har orsakat klimatförändringar som gör världen antingen kallare eller varmare.

Så deras lösning var hållbart samhälle som vi har märkt leder till märkliga beslut ifrån olika makthavare inom regering, politiker, företagare och andra organisationer, För de alla är med i detta och tror på denna religion. Det är därför som vi har idag problem inom energisektorn för agendan är att drastiskt minska industrin samt att förbjuda bensin och diesel drivna bilar. Men det kommer inte att sluta med det, för vi har andra områden som förbrukar stora mängder olja och kol som våra plastpåsar och andra små tillbehör som man vill få bort.

Agendan är att praktiken få bort all form av olja och kolbaserade produkter från marknaden och det kommer enbart att accepteras en mycket mindre förbrukning än i dag. Därför ska flyget bort och alla former av transporter som är baserade på fossila bränslen bort. Det är därför all energi som vi förbrukar ska vara så kallade förnybara. Troligen så kommer man att enbart acceptera en liten industri och vi ska acceptera att enbart förbruka så lite resurser som möjligt.We live in a world full of lies

Email: Att finna sanningen https://www.symptoma.ro