Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/4/c/e/attfinnasanningen.se/httpd.www/hem_huvudmeny.php on line 3

Varför kristen

Man får ofta höra att religion är enbart för kontroll något som är delvis sant. Men som vanligt så förstår inte folk vad meningen med just religion och inte heller varifrån den har sitt ursprung. Det största misstaget folk gör angående religion är att man tror att alla religioner har samma ursprung, vilket inte stämmer.

Varför jag skriver mycket om kristendomen är för att jag vill och hoppas att folk släpper sin negativa syn om kristendomen för det är inte som så många tror liksom jag gjorde innan jag blev kristen. Om folk visste hur mycket man blir manipulerad i att tro det man gör så lovar jag att man hade blivit chockad. Anledning till att så många inte tror i Sverige är att man har under en lång tid blivit indoktrinerad i en antikristen livssyn, av de som hatar kristendomen och ser den som ett problem och en motståndare. Kristendomen är den enda försvaret emot denna makt som styr i bakgrunden. Orsaken till det är att de tar hjälp av magi för att få kontakt med de andar som styr denna värld. Vi vanligt folk har ingen chans emot dessa.

Sedan så är allt vad ateister skriver och tycker mer åsikter än fakta samt att mycket av vad de tror faktiskt har sina rötter i religion som evolution och big bang. Sedan så förstår de inte att matematik, fysik, kemi är något som gud skapat. Så mycket av vad forskarna forskar i, är faktiskt det gud har skapat.

Att bibeln är något som mer handlar om den spirituella sidan och hur vi ska leva och inte så mycket om det som ateister pratar om. Sedan har man kristna som av någon anledning vill förklara allt skapades för ca 6 000 år sedan och försöker med alla medel ge en förklaring som förklarar det. Vad är det som säger att dessa vet sanningen, varken ateister eller många kristna vet hur denna värld skapades och hur den styrs.

Har själv inte varit kristen i hela mitt liv utan det är något som kommit senare i mitt liv. Kristendomen var något främmande för mig under större delen av mitt liv och jag var mycket emot den. Men sedan så har jag insett efter mycket sökande att kristendomen är den sanna religionen. Anledning till att jag blev kristen är inte en blind tro utan att jag lyckades få reda på sanningen trots all manipulation genom att jag lyssnade på olika källor och utvärderade vad som är sann och falskt.

Vi klarar oss inte utan guds hjälp och det är varför världen ser ut som den gör och vi ser allt som händer terror, krig, massinvandring, upplopp, oroligheter, motsättningar mellan etniska grupper, påstådd klimatkris, hat mot och tystande av oliktänkande. Om vi inte går tillbaka till gud och fortsätter att tro på att vi klarar oss själva så kommer det att gå allt sämre och sämre för oss.

Följ inte efter andra som tror sig veta utan gå din egna väg sök sanningen inte det du tror är sanningen.We live in a world full of lies

Email: Att finna sanningen https://www.symptoma.ro