Att finna sanningen

Kampen mellan satan - Mysterieskolan och Gud - Kristendom

Undvik socker för det skadar din hälsa

Socker är något som är gott i godis och bakelser, tyvärr lika farligt och skadligt. Själv så tillhör jag de som ofta har tagit in för mycket socker.

Känner igen mig i vad Dr. Berg Keto säger för man mår faktiskt mycket bättre när man inte äter något med socker i. Man har sett det på ens vikt, då man äter godis och läsk så går ens vikt snabbt upp och när man slutar så går vikten ned. Det kan man ju se på alla de som är överviktiga att de ofta tar in mycket socker. Ett bra exempel är USA där övervikt har blivit ett stort problem.

Det skapar inte enbart problem med övervikt men också diabetes med alla dess problem. Sedan så misstänks socker ligga bakom cancer och i alla fall gör problemen värre då det anses ge cancercellen energi att växa. Så det finns flera anledningar till att sluta eller i alla fall dra ned på all socker konsumtion.

Lyssna på vad Dr. Berg Keto säger

What Happens If You Stop Eating Sugar for 14 Days - Dr.Berg On Quitting Sugar Cravings

https://www.youtube.com/watch?v=mRj1RKh4xyY

Det är viktigare att minska intaget av socker än kolhydrater.

Forget The Calories, Reduce Sugar - Dr.Berg

https://www.youtube.com/watch?v=gALMXv6KqMo

Så själv så kommer jag i fortsättningen dra ned på socker för att må bättre och för att undvika problem som det skapar. Framför allt så är socker bakom många hälsoproblem i samhället. Men eftersom det finns de som vill att vi ska må dåligt och vill att vi ska äta all denna skit mat som skadar oss,We live in a world full of lies

Email: Att finna sanningen https://www.symptoma.ro