Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/4/c/e/attfinnasanningen.se/httpd.www/hem_huvudmeny.php on line 3


The mother

Filmen kan kortfattat ses handla om “depicts the rape and torment of Mother Earth. It’s not for everybody,”

''The way I see we treat Mother Earth is incredibly disrespectful. We pillage her, we call her dirt.''

De som styr i världen eller eliten ser oss människor som parasiter på moder jord!

Handlingen tas ifrån bibeln med en syn hur de som följer mysteriskolan ser på vad kristendomen är för en religion.

Filmen börjar med att man får se en kvinna brinna som symboliserar gamla moder jord som dör. Sedan får man se ett hus som brunnit upp och börjar återskapas och bli helt igen.

Hon vaknar upp och ropar efter sin man som hon kysser, men han verkar mer intresserad av annat, detta är något man ser under hela filmen. Mannen är bara intresserad av att och tänker bara på sig själv och struntar i henne hela tiden. Denne man symboliserar bibelns gud som denna mysterieskola ser som en ond gud. En självisk gud. En gud som de anser tror sig vara en gud och den ende gud. Medan hon symboliserar moder jord, en som bryr sig om och tänker på andra.

När hon tittar på vägen som, ser man in i vägen och ser ett hjärta som symboliserar moderjord och enligt mysterieskolan så är jorden en levande varelse som vi. Samtidigt ser vi att hon arbetar med att renovera huset. Hon är den ende som bryr sig om huset och rustar upp det och håller ordning. Detta ser man flera gånger under filmen att hon ser hur och känner moder jords hjärtslag.

Efter ett tag kommer det en man som symboliserar Adam den första människan. En stund efter att Mannen/Adam kom så mår Hon/Moder jord dåligt och får yrsel och tappar en kopp.

Hon går ned i källaren och tittar på vägen, Vägen skakar till och kaminen börjar brinna.

När hon kommer upp står gud och Adam och diskuterar. Adam kallar honom sitt stora fan. Intressant är att Adam är sjuk, och började hosta. Hon får se att Adam har ett sår i sidan där revbenen sitter. Som symboliserar när gud tog ett revben ifrån Adam för att skapa eva. Hon mår plötsligt dåligt igen, precis som när Adam kom. Hon och får yrsel och dricker något från en bägare en gulaktig. Sedan mår hon bättre. Gud tycker att det är så inspirerande att någon tycker om hans skapande. Gud är bara en artist.

Sen kommer en kvinna som symbolisera Eva. Adam och Eva är två själviska personer som bara bryr sig om sig själva samt att hedra gud hela tiden. Hon vill inte ha dom i huset och ber honom att skicka iväg paret. Hon säger att hon vill skapa ett paradis tillsammans med gud.

Eva undrar varför hon och han inte skaffar barn tillsammans. Eva ställer många för på frågor som hon inte tycker om. Eva framstår som ett fyllo som är självisk, beter sig mer som en ragata och är oförskämd som både dricker och röker. Eva säger att huset är bara en byggnation och undrar varför hon inte bygger ett nytt hem. Eva vill gå in i rummet men mother vill inte att hon går in i rummet med kristallen. Kan symbolisera äpplet, något som inte han vill att människor gör eller går in i.

Mother ser att toaletten har fått ett stop i medan hon använder moppen för att försöka lösa proppen så kommer någon svart varelse upp. Denna varelse ser ut som en orm som försvinner snabbt.

Adam och Eva går in i rummet och lyckas ta sönder kristallen, rummet symboliserar eden och kristallen symboliserar äpplet, Eva och Adam blir utslängda ur rummet. Han klämmer sedan om skärvorna av kristallen så att han börjar blöda.

Hon ser sedan hur Eva och Adam har sex. Sedan mår mother dåligt igen och tar sedan läkemedlet eftersom hon mår dåligt. De som följer denna mysteriereligion anser att människor är parasiter på moder jord. Tydligen så mår moder jord dåligt av att människan som är parasiter.

Han spikar igen dörren till rummet som kan symbolisera att paret har blivit utslängda ur eden. Hon säger sedan att hon vill att Eva och Adam ska lämnar huset medan gud undrar var ska de ta vägen.

Sedan kommer Kain och Abel och de börjar genast bråka om ett arv. Medan gud står på trappan och tittar ner. De två bröderna börjar bråka och gud sätter sig emot Kain. Under grälet så slår Kain ihjäl Abel. Kain säger att de älskade Abel bättre. Kain säger att gud ljög för honom. Gud åker iväg med den skadade Abel och lämnar mother ensam och då kommer Kain tillbaka, säger då att till mother att hon vet. men lämnar sedan snabbt.

Man får sedan se huset, huset har en form som är intressant, verkar som om den peka åt varje väderstreck, norr, söder, väster och öster.

När mother går in i vardagsrummet så får hon syn på något som ser ut som blod i en spricka som senare utvecklas till att bli en stor spricka där man kan se glöd samt blod. Symboliserar helvetet som i filmen kommar att växa efterhand.

När mother lägger handen på vägen så ser hon att moder jord inte mår bra och börjar dö. De som tror på mysterier skolan anser att människan är en parasit på moder jord vilket du även kan läsa om i olika mytologier och dess religioner.

Hon går sedan ner i källaren där ser hon att från vägen och taket rinner det blod. Hon bryter ner vägen och ser en gång in i ett källarutrymme. Man ser också en groda hoppa ut.

Under tiden kommer folket tillbaka. Nu kommer det många och symboliserar hur befolkningen på jorden växer. Människorna som kommer är själviska, kalla, onda, tar sönder saker, bygger om målar om mot hennes vilja. Lyssnar inte, skräpar ner, är oförskämda. Folk är dricker och röker skräpar ner och det blir alltmer oordning och kaos.

Mother mår återigen dåligt och känner sig stressad så dricker samma vätska. Mother och gud börjar grälla och Hon säger att hon skapat allt medan han säger att han behöver människorna för att få idéer så att han kan börja skapa saker och ting. Men gud blir upprörd och har sex med mother och hon blir havande. Samtidigt så har människorna försvunnit efter att människor hade orsakat en läcka som symboliserar den bibliska floden. Han känner sedan att hans energi har kommit tillbaka och börjar skriva intensivt/måla och tackar henne. Sedan säger han att han är klart och visar henne en bild på huset och omgivning som brunnit ned. Symboliserar undergången.

Folket kommer tillbaka, de vill träffa gud, men gud vet inte vilka de är eller känner dom. Denna gång så kommer det allt mer människor som filmen pågår tillslut så blir huset över fullt och det är bråk överallt. Folk börjar vandalisera, stjäla saker, de slita loss inredning och det blir allt mer ett stort kaos. Hon ser ett hål i golvet med blod och eld, symboliserar helvetet. Mother ser hur alltmer människor kommer springande till huset, alla vill träffa gud och ingen vill träffa henne. Samtidigt så växer hållet som blir till en glöd om växer alltmer efter att befolkningen växer. Till slut så blir det rent kaos med upplopp, bråk och till och med krig och motsättningar mellan grupper. Folk blir skjutna, samt terrorism.

Mother föder barnet som symboliserar Jesus blir sedan dödad genom av något som kan ses som en präst troligen menad från Vatikanen. Folket äter och dricker sedan Jesus kropp som ett offer. Då börjar mother attackera människorna som sedan slår tillbaka emot mother som själv nedslagen och misshandlad. Gud kommer till mothers undsättning och säger att han är ledsen över vad som hänt.

Man ser sedan ur moderjord hjärta skrumpnar ihop och dörr. Samtidigt som man får se alla fotografier på gud som folk ar hängt upp. Gud säger att han måste förlåta folket.

Mother säger att hon get gud allt och att gud aldrig älskat henne. Mother sätter sedan eld på sig själv och hela huset brinner upp och alla människor försvinner. Slutet på världen genom eld precis enligt uppenbarelseboken. Sedan får man se gud bär på mother som är brändskadad. Gud säger att han skapar och det är vad han gör. Gud tar ut hjärtat från mother och man får sedan se att allt börjar om igen. Huset återuppstår och en ny mother vaknar till liv.

Huset hall är byggd som en Octagon en åtta sidig byggnad!

Huset verkar byggd som ett kors inte ett kristet kors utan med de fyra väderstrecken.

Slutord

Filmen som helhet är en resa under mänsklighetens existens från skapelsen då Adam och Eva skapades till dagens kaotiska värld. Filmen handlar egentligen och slutligt om hur de som följer mysteriereligionerna och hur de ser på vad som händer i världen och hur vi människor beter sig åt. Framför allt då emot moder jord som de ser som en levande varelse precis som oss. De tror/anser som exempel att olja är moder jords blod, kolet är dess lunga. Samt att vi hugger ner skog bygger vägar, byggnader och brer ut oss över hela jorden och dödar djur. De är också mot att som de anser att vi har en överbefolkning i dag och att vi bör minska mängden människor på jorden drastiskt. Sedan så ska vi återgå till att leva enligt de gamla hedniska religionerna som dessa tror på. Vilket man kan se i slutet då allt börjar om igen, de ser allt som en födsel, levnad och undergång. Sedan så startar allt om igen. Det ska sägas att mysterieskolan ligger som grund för hinduism, buddism och alla hedniska religioner. De anser att bibeln är ett plagiat av mysteriereligionerna och att bibelns gud är en ond gud som inte vill mänskligheten något gott. Vilket är fel Jesus kom till gjorden för att befria oss från dessa elitens slaveri som vi alltmer faller tillbaka till. Det kommer att orsaka mänskligheten mycket lidande för de ser oss som en parasit som man kan se i filmen. Att vi inte respekterar moderjord.We live in a world full of lies

Email: Att finna sanningen https://www.symptoma.ro