Att finna sanningen

Kampen mellan satan - Mysterieskolan och Gud - Kristendom

Vem kan man lita på idag

Ja vem kan man lita på i dagens Sverige eller i denna värld. Svaret på den frågan kan tyvärr inte bli annat än att det finns ingen. För vi omger oss i en värld, som kan ses som att sanningen är på väg att försvunna i all censur och all desinformation som gör det är otroligt svårt att se vad som är sant.

Det känns som om vi omger oss av lögnare nästan överallt och de blir bara fler och fler. Det går inte längre att lita på våra myndigheter, skola, media bolag, eller alla dessa icke statliga organisationer och stiftelser runt om i världen. Det känns hela tiden att man sysslar med att manipulera propagera för saker och ting som vi hela tiden bara ska tro blint på.

Problemet blir inte bättre av att en majoritet är så otroligt dåliga på att göra en källkontroll för att se om de talar sant. Eller bar lyssna på båda sidor, bara för att breda sin informations inhämtning för att sedan kunna förstå vem som talar sant. Men tyvärr så gör få det och många söker bara fakta som passar in i ens åsikter. Man lyssnar inte längre på andras åsikter utan anser bara att man vet mer än den andra.

Själv så har man hamnat i diskussion med vänster folk men även fascister och nazister som är så övertygade om att de har rätt. Men läser man deras källor och deras åsikter så är det mer av en inavel av åsikter man bombarderar varandra.

Hamnade precis i en diskussion med en person innan jag skrev detta för jag insåg att personen som var enligt honom själv vänsterpartist. Var otroligt dåligt påläst av annat än vad som passar i hans åsikter och värderingar. Det som man märker är det som är fel hos många, att man är så dålig på att skaffa bra fakta som är sant och taget ur verkligheten.

Men jag känner till viss del igen mig i detta då jag var själv i början en person som enbart läste fakta som passade in i mina åsikter. Då var jag faktiskt lite rädd för att läsa de som man kan säga motståndarnas åsikter för jag ville inte ändra på mina. Men efter ett tag så började jag läsa om de åsikter som andra hade och började söka sanningen. Men jag ska säga att det var tufft i början och det tog en lång tid att göra det samt väldigt sällan. För jag hade ju rätt i allt, jag minsann kunde saker, jag var ju bättre på att veta saker än andra.

Men samtidigt så hade jag hela tiden en känsla av att saker och ting inte stämde. Jag kände att jag behövde ändra mig så jag började allt oftare läsa fakta som gick emot mina åsikter och värderingar. Jag upptäckte mer och mer att jag hade fel om saker och ting och framför allt om religion och då kristendom. Det var då jag fick upp ögonen för medias lögner och andra lögner även om jag inte trodde så mycket på alla dessa konspirationsteorier som finns.

Jag insåg efter ett tag att jag blivit lurad i hela mitt liv och jag bestämde mig för att jag inte vill vara denna lätt lurade individ som går på allt som så många andra. Att inse att man blivit lurad i skolan, av media, av omgivningen, av myndigheter och andra organisationer var något svårt att acceptera. Ska säga att jag upplevde det som att springa in i en väg.

För allt hänger på dig och ingen annan

För allt hänger på dig och ingen annan, för man kan inte lita på någon innan man gjort en egen undersökning i vad som är rätt. Ett bra sätt är att läsa olika källor och sedan göra egna observationer om vad som händer i Sverige och världen. För det är ingen annan än du som kan säkerhetsställa säkra källor för litar man på andra så riskerar man att luras.

Det enda sättet att säkerhetsställa att du har hamnat rätt

Prata hjärna med personer om vad som hänt.

Ha inga förutfattade meningar om något. För sanningen är oftast det man inte tror och har svårt att acceptera till en början.

Först sluta vara naiv och tro på så kallade säkra källor som medier, forskning, myndigheter eller skolor/universitet. För även om de anses ha trovärdighet så händer det ofta att de gör vinklade. För de att de är en forskare betyder inte att de säger sanningen utan de har som uppgift att förmedla det som deras uppdragsgivare vill. Så är situationen inom forskningen idag, att mycket är inte objektivt och har inte målet att förmedla sanningen.

Att göra en grundlig undersökning av personer, deras källor. Som inte är så lätt eftersom många källor inte skriver sanningen utan mer skriver av andras. Så man måste ofta gå till grundkällan men här gäller ibland samma sak, är den san.

Men framför allt att man har kunskap i ämnet, som ofta saknas och det är här som många faller för lögner. Har man inte kunskap i ämnet så kan man inte veta om källorna är sanna. Inte ens om grundkällan är san.

Sluta följa efter andra för oftast så har de inte en aning själva.

Samt det allra viktigaste sluta ha förutfattade åsikter om religion!!

Religion är något som är otroligt viktigt för det påverkar ditt liv mer än du anar även i dagens ateistiska värld. Framför allt släpp alla negativa åsikter om kristendom.

Så tro inte på någon och uteslut inget, för idag så vet du inte vad sanning och vad som är lögn.

För jag kan säga med erfarenhet av att sett det själv och gjort egna undersökningar och testat media och myndigheter i deras trovärdighet. Ofta så har det visat sig att dessa ljuger gång på gång och då om allt. Inte bara att de ljuger men undanhåller viktig info för läsare och tittare och det medvetet.

Som allt som händer i Sverige med allt våld, som de så undviker att prata om i media och om de gör det så kommer det alltid undanflykter. För media är ingen källa till sanningsenliga fakta utan mer en propaganda ministerium som manipulerar läsarna.

Hur man ljuger för oss och de vanligaste sätten

Först är att man inte tar upp viktiga händelser i Sverige och i världen.

Sedan man ljuger för läsare/tittaren genom att förvränga sanningen och komma med direkta lögner

Komma med propaganda för media är inte någon källa för sanning utan mer en agenda driven verksamhet. som har som uppgift att ändra våra åsikter och värderingar, som man anser passar bättre in i våra liv.

En av favoriterna som går så bra är att använda en expert som ger legitimitet i reportaget/artikeln. Denna metod är så effektiv för då skapar man en enorm trovärdighet som få kommer att i fråga sätta.

Att använda sig av flera olika medier för att tro att det är sant man propagerar. Vilket betyder att flera nyhetskanaler, och tidningar nämner samma sak och hjärna någon annan källa som olika organisationer.

Dessa exempel ovan har jag sett så många gånger nu att jag ser detta nästan alltid när jag tittar på nyheter och läser en tidning.We live in a world full of lies

Email: Att finna sanningen https://www.symptoma.ro