Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/4/c/e/attfinnasanningen.se/httpd.www/hem_huvudmeny.php on line 3


Antifa – den nya fascismens ansikte

Antifa eller AFA som den kallas i Sverige är en vänsterextrem rörelse som är en del ett internationell militant antifascistiskt nätverk som går under namnet Antifa som finns i hela världen. Som vill genom en revolution avskaffa den nuvarande samhällsordningen och införa en kommunistisk samhällsordning.

Antifa eller antifascistiska aktion som enligt dom själva en rörelse som bekämpar fascism, eller mer korrekt vad de anser är fascism. Något som egentligen betyder alla och allt som går emot deras åsikter. Antifa använder ofta våld, laglöshet, mordbrand, upplopp och attacker mot företag som de antingen bränner ner eller plundrar. De attackerar alla med i deras ögon fel åsikter som konservativa, liberaler samt även i visa fall socialister eller det kan vara en någon som vill begränsa immigration, inte följer hbtq agendan eller helt enkelt står i deras väg. För dess medlemmar anser att de har rätten till att hota, hänga ut folk med bild och adress något man kan se på deras hemsida. Det gör man för få personerna de utmålar att känna sig hotade, något som de har som mål och helt medvetet gör.

I USA har de varit så våldsamma att de med all rätt har anklagats för terrorism, när de har använt sig av sig av mycket våld och orsakat enorma skador. Men att terroristförklara denna rörelse fick mothugg från de som stöder denna organisation med påstående att Antifa inte är en organisation och därför inte kan klassificeras som en terroristorganisation. Fast Antifa är en rörelse som faktiskt har en struktur som påminner om en organisation, med en massa olika underavdelningar och får ekonomiskt stöd något som klart och tydligt står på deras hemsida.

I Sverige så har denna grupp också varit involverad i upplopp och angrepp på alla de som anses vara fascister. Bl.a. så visade de en film där AFA medlemmar gör inbrott i en bostad och sedan slår sönder allt som denne person har.

Antifascism deras agenda och mål

Antifa är en vänsterorienterad organisation som följer den åsikt som Lenin hade, att imperialism skulle vara en del av kapitalismen även om det inte finns någon verklig grund för denna åsikt. De har som mål att först och främst att bekämpa kapitalism/marknadsekonomi. Antifas mål är således inget annat än en kommunistisk revolution för att upprätta en kommunistisk världsordning som så ofta innan kommer att skapa ett enormt lidande eftersom socialism alltid leder till kaos och brist i samhället som mat, energi och andra saker som är livsnödvändiga.

Följande kommentar om från den tyska säkerhetstjänsten beskriver tydligt och klart Antifas mål och vad denna påstådda anti fascistiska aktionerna den gör betyder.

“Antifa’s fight against right-wing extremists is a smokescreen. The real goal remains the ‘bourgeois-democratic state,’ which, in the reading of left-wing extremists, accepts and promotes ‘fascism’ as a possible form of rule and therefore does not fight it sufficiently. Ultimately, it is argued, ‘fascism’ is rooted in the social and political structures of ‘capitalism.’ Accordingly, left-wing extremists, in their ‘antifascist’ activities, focus above all on the elimination of the ‘capitalist system.”

Läser man på den svenska AFAs hemsida så har de hämtat sida idéer ifrån den engelska och de extrema vänsterorganisationerna AFA och Antifa.

Från den svenska AFAs hemsida

”Det är där vår möjlighet att växa i framtiden ligger: att både vara en antifascistisk opposition och att arbeta pragmatiskt. Att både delta i ett samarbete med andra sociala rörelser och utveckla en antihierarkisk, decentraliserad, militant och resultatinriktad antifascistisk praktik. Och vi har inte glömt att AFA-nätverket bara är ett medel, lämpligt för stunden. Det övergripande målet är trots allt att skapa en bred och stark frihetlig, socialistisk rörelse. En stark vänster är det bästa botemedlet mot rasism, sexism, homofobi och kapitalism.”

Antifas historia

Läser man Antifas handbok så påstår dom att de första antifascistiska händelserna inträffade så tidigt som mitten av 1800 talet men då fanns inte en rörelse som idag utan det var mer enskilda händelser. Men dagens rörelse Antifa har sina rötter ifrån sovjet och dess Komintern som var en kommunistisk sammanarbets organisation mellan olika länders kommunistiska partier. Under 1920 talet så användes ordet fascist för alla former av antikommunistisk verksamhet i sovjet och utanför.

Den första Antifa organisationen startade 1921 i Italien Arditi del Popolo (People’s Courageous Militia) och motarbetade det fascistismen under Benito Mussolini. Medlemmarna som var kommunister och anarkister som även slogs i det spanska inbördeskriget. Det ska påminnas att fascismen var en rörelse som i sin tur skapade för att bekämpa kommunismen.

I Tyskland startade det stalinistiska kommunist partiet KPD (Communist Party of Germany) en organisation 1924 som hade till uppgift att bekämpa nazism och fascism. 1932 så startade man en organisation som heter Antifaschistische Aktion och ifrån denna organisation har dagens antifa tagit sitt namn, flagga och värderingar ifrån.

In the usage of the Soviet Union, the Comintern and its affiliated parties, including the KPD, the epithet fascist was used from the 1920s to describe capitalist society in general and virtually any anti-Soviet or anti-Stalinist activity or opinion. The term anti-fascist became ubiquitous in Soviet, Comintern and KPD (Communist Party of Germany) usage, where it became synonymous with the party line.

https://en.wikipedia.org/wiki/Antifaschistische_Aktion

Efter andra världskriget så återuppstod Antifa under 1960-talet under olika rörelser och i Tyskland så hade de nära kopplingar till grupper som RAF(Red Army Faction) också även kända som Baader-Meinhof Gang en kommunistisk terror grupp som mördade 34 personer samt skadade över 200. Efter att östblocket hade fallit så fick man reda på att RAF fisk stöd ifrån Stasi som var säkerhetstjänsten i den kommunistiska diktaturen DDR. Som dödade och höll många människor fängslade för åsiktsbrott. Antifa var också nära kopplad till andra extrema vänstergrupper som bl.a. Den röda brigaden

Idag kan man se att de är involverade i upploppen i USA efter där de tillsammans med BLM och andra vänstergrupper har attackerat, bränt ned affärer, hotat folk, slagit ner oskyldiga. Antifa i USA har kopplingar till den vänsterextrema terror gruppen Weather Underground som ville slå ihjäl alla nyfödda vita barn. Men även många andra extrema vänstergrupper som Anti-Racist Action (ARA), Midwest Anti-Fascist Network (MAFN), John Brown Anti-Klan Committee (JBAKC) som var en front för den kommunstiska, May 19th Communist Organization (MCO). Flera av dessa organisationer var involverade i terrorattacker, brottslighet som rån.

I Sverige så uppstod olika antirasistiska rörelser under 80 och 90 talet efter att rasistiska attacker och klotter, då bildades bl.a. Stoppa Rasismen vilket lede till att flera olika vänstergrupper började samarbeta. Men den svenska AFA rörelsen bildades 1993 då flera Antifa organisationer och andra vänstergrupper började samarbeta. Då började man med sina attacker mot fascister och nazister men även mot vanligt folk som de ansåg vara fascister. Även helt oskyldiga drabbades vilket inte är ovanligt när det gäller denna typ av grupper som angriper allt. Det stora hotet enligt de själva var den högerdrivning inom politiken som skede under 1980-talet.

Idag så arbetar AFA/Antifa med att fortsatt bekämpa allt de i sina som fascism och det kan man se resultatet i USA där de har förstört butiker, byggnader och även dödat folk. Dessa organisationer praktiserar det de bekämpar fascism. De har samma mål i alla länder de finns och de praktiserar samma medel, att alla medel är rätt att använda för att nå sina mål.

Vad är fascism enligt antifa

Det kan med en kort mening förklaras som den ursprungliga åsikten som kommunismen har. Att allt som är emot kommunism är fascism och ska bekämpas.

Antifa och vänstern

När man läser om olika vänsterrörelser så inser man en sak hur hatiska och verklighetsfrånvarande de är. För verkligheten, fakta, historian står inte på deras sida och det gör att de alltid föraktar dessa saker och ofta är dåligt insatta i ämnet. De följer bara efter andra i sitt hat och är därför mycket lätt att vilseleda och det är något som en okunnig person alltid är.

De tar ofta på sig offerkoftan och anser sig ofta misshandlad av polis, media och myndigheter trots att det är de själva som startat dessa upplopp och attacker där de använder brutalt våld emot enskilda personer samt bränner ner byggnader och plundrar affärer.

Läser man historien om hur en kommunistisk revolution börjar så ser man många likheter med vad det som händer idag, dessa vänstergrupper som tyvärr växer sig starkare eftersom som så många är dåligt informerade. Om man inte får stop så kommer det leda till är att det med all sannolikhet ett folkmord på personer med felaktig åsikt som medelklass, intellektuella, socialister som blivit lurade. Det gäller att stoppa dessa organisationer för idag så är många unga så indoktrinerade i skolan och av medier. För ens åsikt beror på vad man lär sig i ungdomen och det är svårt för en indoktrinerad att ta sig ur den och börja tänka mer självständigt.

Går man in på dessa vänstergruppers hemsida så inser man att dessa är bra organiserade och att de har stöd samt får ekonomisk hjälp från privatpersoner, olika stiftelser, stater, organisationer. Så denna organisation har ett stöd ifrån eliten eller de som har makten, vilket dessa organisationer hade innan den ryska revolutionen, revolutionen i kina mm. Så dessa organisationer måste man ta på högsta allvar inte för att dessa vet vad de gör utan de som styr dessa organisationer, det är de som är hotet.

Organisationer som Antifa har koppling till

Sverige

EXPO

Revolutionära Fronten

Researchgruppen

Vänsterpartiet

Syndikalistiska ungdomsförbundet

Sveriges Arbetares Centralorganisation

Antifa och vänstergrupper runt om i världen

Piscatus AB

Megafonen

Pantrarna

USA

Democratic Socialists of America (DSA)

The International Workers of the World (Wobblies)

Revolutionary Communist Party (RCP)

crimethincWe live in a world full of lies

Email: Att finna sanningen https://www.symptoma.ro