Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /customers/4/c/e/attfinnasanningen.se/httpd.www/hem_huvudmeny.php on line 3


Orsaken till alla våldtäkter

Såg en artikel på nätet idag om en ung vit flicka som i 12 år blivit våldtagen av män av asiatiskt ursprung från Pakistan. Hon var 15 år när allt detta började. Detta är en historia om hur det är idag, hur just vita kvinnor våldtas, mördas av utländska män. Sedan så har vi andra fall där vita kvinnor blir utsatta för gruppvåldtäkter som i fallet i Rotterdam där 1500 vita flickor blev utnyttjade. Sen kan man ta upp fallet i Sverige där över 35 000 svenska tjejer har blivit våldtagna av utlänningar enbart de 5 senaste åren. Detta är något som händer i hela Europa utan att medier nämner så mycket mer än de måste, troligen efter påtryckningar från ilskan personer so medier kallar för rasister och annat nedlåtande.

Istället för att göra något åt det så blundade polisen och myndigheterna som så ofta i rädsla för att bli kallad för rasist. Så det är viktigare att inte bli kallad för rasist än att rädda liv. Detta är något som man märker med dagens Corona epidemi. Att man inte gör det rätta som att stänga gränserna för det kan anses som rasism eller inte jämlikt.

”Political correctness kept Sarah’s captors hidden and protected just as it did the decades of gangs, most often by men of Pakistani heritage, as police forces were more worried of being called a name, racist, than of protecting the children they pledged and promised to at their passing out ceremonies.”

”As we learned in July’s published Whitehall-commissioned independent review, this failure to act in cases like Sarah’s was the norm. The report investigated the police and Home Office’s reaction to sex grooming in the late 1990s and well into the 2000s.”

Dessa våldtäktsmän från mellanöstern och Afrika nästan uteslutande från muslimska länder får till och med så låga straff eller inget straff alls trots att det finns bevis. Sedan så lägger polisen ner majoriteten av fallen. Man kan bara undra varför egentligen, varför makten favoriserar dessa och istället jagar personer med fel åsikter. Det är helt klart och tydligt att medier, myndigheter och polis står på dessa förbrytares sida.

”The police’s response to parents has been to relinquish responsibility for finding the children onto the parents. Parents being disregarded by police as hysterical time wasters, whilst their daughters were merely considered ‘silly girls’ who had ‘asked for it’.”

”Incredulously, some of the mothers of the girls abducted by Muslim rape gangs went to gang houses to search for their daughters at their own personal risk, since police wouldn’t help. These mothers were then threatened by police with harassment offences, the July review revealed.”

Det är tydligt var maktens mål ligger och vem som är favoriserade i i hur det ser ut, inte bara i Sverige men i övriga Europa om inte andra vita länder.

Men efter att de kommer ut ifrån detta hemska så händer det att de blir attackerade ifrån vänsteraktivister som faktiskt anklagar dessa offer för rasism. För enligt den kommunistiska tron att det är enbart vita som kan vara rasister och aldrig en så kallad färgad person. För det är bara vita som enligt dom har makten. Något som inte stämmer om man ser på statistiken utan dessa vänsteraktivister lever i en fakta bubbla och de läser enbart det som rättfärdigar deras åsikter.

”Under her online alias, the woman who was attacked and abused by grooming gangs as part of the Rotherham child sexual exploitation (CSE) scandal, has slammed Twitter for failing to take action against what she classes as racially and religiously motivated hatred aimed towards her by "far-left groups".”

”Ella said: “On Twitter I get a lot of abuse from far-left extremists, and radical feminist academics.

There is one group who go online and they try to resist anyone they consider to be a Nazi, racist, fascist or white supremacist. They don’t care about anti-white racism, because they appear to believe that it doesn’t exist.”

“They tried to shut me down, shut me up and drive me off Twitter. I’ve never experienced such hate online in my life. They accuse me of ‘advocating for white paedophiles’ and being a ‘sinister demonic entity.’”

Även om det finns bevis på vem som ligger bakom detta så undviker man att rapportera om detta förutom några få gånger. Som denna i Norsk tv, medan i svensk så undviker man som sagt att rapportera om detta.

https://www.youtube.com/watch?v=d3LL6hBrj-c

Visas det så förminskas det och bortförklaras som i detta fall då man påstår att det beror på andra saker än det är. Som det visas i detta klipp ifrån Nyhetsmorgon då man är mer oroad över att det ska skapa rasism. Sedan så gör man återigen utlänningar som offer för både våldtäkter och rasism. Det är så media beter sig och utan någon tanke på de offer som de förminskar.

https://www.youtube.com/watch?v=e4ou8G2sKXI

Utan man hellre låter problemet finnas kvar och allt lidande detta skapar, Men så är det viktigare att motverka i deras ögon all form av rasism. Denna vana att kalla alla för rasister framför allt om man är vit är något som man ofta ser. Det är fritt fram att begå rasistiska handlingar som riktar sig emot svenskar, för vita kan inte enligt den troslära som vänstern följer blint inte kan utsättas för rasism. Så de som begår dessa rasistiska attacker mot oss vita risker inte att hamna i fängelse eller få något straff. Detta är något som händer ofta i dag oavsett vilket land i Europa. Finns många rapporter på liknande historier. Därr offret ofta är vita medan förövare är ifrån ett muslimskt land.

”The police operation identified 57 girls who had been exploited, including one who died after being injected with heroin by her abuser, but the case was shut down in 2005 and “very few” offenders were brought to justice.”

Men är det en vit man så visas det upp i media och även nämns vid namn.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/nu-slapps-serievaldtaktsmannen-ut

https://www.expressen.se/nyheter/han-ar-sveriges-varsta-serievaldtaktsman/

Medan om det är en utländsk man så skriver man alltid att det är en man utan att nämna ursprung.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/nu-slapps-serievaldtaktsmannen-ut

Man kan faktiskt säga att om man inte visas en bild på gärningsmannen så är det en utländsk man. Det är mer en regel än ett undantag.

Men frågan är mer varför gör man detta varför låter polisen och myndigheter detta problem existera och fortsätta, samt varför låter man vänstern ofta fortsätta med sitt beteende utan mycket händer. För allt detta kan inte förklaras av att man enbart är fega även om det ofta är fallet. Så känns det mer och mer som om detta är planerat för detta händer i hela Europa och man slår ner på motståndarna och de som vill göra något åt detta med hårdhet och ofta förlöjligande.

Orsaken är att jag läste en bok. Där det stod att den vita mannen är vår fiende och vi måste bryta ned den vita mannen fullständigt. Nej det var inte ifrån en judisk man utan en helt annan källa. Denna källa har jag efter flera års tid börjat förstå vem denne är och mer förstå varför man gör detta och dess mål. Detta problem är ett av flera, ett av dessa är immigrationen som är helt onödig och tjänar ett annat syfte och ett är att bryta ned Europa och dess folk oavsett om vi lever på andra kontinenter. Målet med denna agenda liksom andra är att göra sig av med en motståndare oss kristna Européer.

Det jag har förstått är att vår fiende är en ohelig allians av flera antikristna grupper runt om i världen. Dessa är gruppmedlemmar i hemliga sällskap med högre grader – islam - socialister/kommunister som alla har en sak gemensam och det är ett djup hat mot oss kristna och den kristna världen som faktiskt under de flera hundra års tid ståt i vägen för de som styr dessa grupper. Orsaken till att man gör detta är att man vill bryta ned genom en kostsam immigration som kommer att förstöra vår ekonomi och samhälle gradvis. Det är därför man låter alla våra kvinnor hellre bli våldtagna, misshandlade som om de inte hade något värde, vilket är precis som dessa ser på oss. Vi är framför allt inget värda och ses mer som ett problem som de arbetar för att bli av med. Det är därför vi ser våra pensionärer lever i fattigdom och fler och fler blir fattiga i Europa, det är en orsak till att vi har demonstrationerna i Frankrike. Att då ta tag i ett problem som dessa anser är ett mindre och ett i deras ögon ett oväsentligt problem för det drabbar bara oss som dessa ser som fiender och vill utplåna. En orsak är att de gör det de gör.

Alla som går emot deras agenda kommer att krossas, förlöjligas, sättas i fängelse eller till och med mördas, och om vi vanliga svensson får problem så bryr de sig inte. Om det blir bilbränder, våldtäkter, gängkriminalitet, svenska pensionärer som lever fattiga, att skolan går dåligt. Det kommer dessa aldrig bry sig om för de bryr sig bara om sin agenda denna globalism eller new world order eller som frimurare kallar det ” Universal Brotherhood of man” en socialistisk världsregering.

Något som denna text bevisar vad deras mål och avsikter.

”Men and women of all classes are coming into closer touch with the avowed purpose of understanding, in order that they may help each other. It is more and more recognized that the good of one is the welfare of all. The "sin of separateness" is thus slowly being undermined. Hence the ethical, the religious, the economic, and the political problems are seen to be practically inseparable, and all definitely related in the one problem of the higher evolution of man. This recognized unity of knowledge and community of interests is the prelude to the Universal Brotherhood of man that is the ideal state and the dream of every true philanthropist throughout the ages. Masonry stands for just this, and all this, just as for ages the Great Mysteries clearly defined and promulgated the philosophy which makes such an ideal state, such a Great Republic of Nations and peoples possible.”

Källa: Mystic Masonry, The Symbols of Freemasonry and the, Greater Mysteries of Antiquity - J. D. Buck

De har ett motto och det är att målen helgar medlen!

Målet är att krossa oss i Europa och skapa en annan värld där ett fåtal kommer att styra med hjärnhand. Vi valde inte att gå deras väg och välja socialism/kommunism när de hetsade upp folk till revolutioner som de startade för att störta deras fiender och de som beskyddade folket. Det är därför de demoniserar de som står upp emot dom som Trump, Orbán, Polen, och faktiskt även Putin som alla bedriver en mer pro kristen politik och nationalistisk politik som sätter sitt eget folk först. Det kan man inta säga görs i Sverige, Tyskland eller de övriga europeiska länderna.

För i grunden så hatar de oss över allt annat på denna gjord för det är enbart vi av europeiskt ursprung med vår kristendom som står i vägen. Det är därför de hela tiden klagar på oss vita européer för allt. Det är vi som hindrar deras dröm om ett samhälle styrt efter deras tro och religion som ofta kallas för mysterieskolan. Eller som det borde kallas för vad det är satanism för det är den som de styrs av och följer.

Det enda som vi kan göra är att organisera oss och stå upp emot denna ondska innan den konsumerar hela Sverige.

Källor:

https://crazzfiles.com/white-british-girl-held-prisoner-by-muslim-grooming-gang-for-12-years-and-forced-to-have-8-abortions/

https://summit.news/2020/01/16/british-police-failed-to-stop-muslim-grooming-gang-due-to-fears-over-community-tensions/

Mystic Masonry, The Symbols of Freemasonry and the, Greater Mysteries of Antiquity - J. D. BuckWe live in a world full of lies

Email: Att finna sanningen https://www.symptoma.ro