Att finna sanningen

Kampen mellan satan - Mysterieskolan och Gud - Kristendom

Vi lever i ett fascistiskt samhälle där yttrandefriheten är begränsad

Man läser ofta hur sociala medier tystar oliktänkande, men också alla de som går emot den agenda som drivs av alla myndigheter, medier och även bolag. Man tystar alla som inte går sin egen väg och tänker självständigt. Förut var det mest om invandring och immigration men idag så hör man fler och fler händelser och även privatpersoner som har tystats utan att man hör något om det som händer för 20 år sedan då man trodde fortfarande att vi levde i ett helt fritt samhälle. Men det är något som jag har haft fel i vi lever inte i ett fritt samhälle utan ett samhälle som alltmer liknar en diktatur.

Kan man öppet säga att man är emot immigration, bränna en koran, inte tro på att människan påverkar klimatet. Svaret är knappast, eftersom vi har denna lag om hets mot folkgrupp som enbart gäller emot svenskar och inte utlänningar. Så lagen gäller enbart för att tysta svenskar som är kritiska till vad som händer i samhället. Om inte det är fascism vad är då fascism, för ser man på hur svenskar behandlas av vår regering, myndigheter, rättsväsende så ser man tydliga fascistiska tendenser. För om inte fascism är att bekämpa sitt eget folk vad är det inte. Detta är något som man kan se i alla europeiska länder där regimen arbetar mer emot sitt eget folk än brottslingar. Det är en mer hårdför regim vi ser skapas som ger sig själv fler maktmedel att tysta och fängsla oliktänkande.

Vi ser därför en tydlig tendens till ett mer auktoritärt samhälle eftersom fler börjar öppna sina ögon och se dårskapet och det enda de kommer att kunna göra för att sätta stopp för detta är att införa mer censur, lagar och tysta individer som är obehagliga för staten. Staten är inte i dag något som skyddar folket utan skyddar staten och de som styr. Därför har man tagit bort lagar som tjänstemanansvaret, så att myndighetspersoner ska kunna arbeta vidare med sin agenda mot ett globalt samhälle och allt som går emot detta ska röjas undan. Det är därför vi har massimmigration som ALLA vet är ren idioti om inte direkt kriminellt i sig. Men immigration handlar om att ta ifrån oss svenskar vår frihet, oberoende och att vi inte ska utgöra ett hot. För immigranterna kommer om de behöver stå upp emot oss eftersom vi anses även för dom som ett hot i form av rasism. Därför kommer de stå på globalismens sida, något som man märker när man pratar med dom. För sådan är människan väldigt självisk vilket maktens folk vet om.

Den massimmigration som vi har idag är i sig är kriminellt och de som kommer hit och utnyttjar oss är också kriminella så vi har ingen orsak att bry sig om dessa och skicka hem dom så snabbt som möjligt. Ingen skillnad mot europeisk kolonialism så egentligen så ska vi sluta se vad vi Europeer har gjort i för onda eftersom samma sak skulle gjorts av alla andra också.

Alla som har fel åsikter anklagas att vara högerextrema, rasister, homofoba, klimatskeptiker enbart för att få folk att sluta lyssna på dessa sanningssägande personer. För en sak man insett är att inget är viktigare än denna globalistisk agenda. Inga liv är viktigare om man skapar kris så gör man det om det stödjer denna agenda.

Som med denna Covid 19 epidemi där läkare går emot och ser man statistiken så är det oftast äldre som dör och personer med svagt immunförsvar. Men i övrigt så är denna influensa inte mer dödlig än en vanlig influensa. Så helt klart så är det något som inte stämmer. Hade det varit ett riktigt problem med influensa så hade man inte betet sig som man gör tysta ned folk. Nu har man börjat demonstrera emot dess nedstängningar som mer och mer har verkat vara i onödan. Utan de dödsoffer som inträffat verkar drabbat äldre och svaga något som man verkar faktiskt uppmuntrat som exempelvis Sverige och demokratiskt styrda stater i USA som står för de flesta dödsoffer. Då man har låtit äldre ta smällarna i form av fler dödsfall.

https://nyadagbladet.se/it-overvakning/youtube-censurerar-medicinska-experter/

Klimatet är också något som man inte får kritisera för då hamnar man också på den lista på personer som ska tystas. De demoniseras och förlöjligas av media och utmålas mer eller mindre som tokiga och okunniga personer. Om inte det går så tystas man ned när man stänger deras konton på Twitter, Youtube. Skriver man att man inte tror på detta så får man problem och kommer med riktiga fakta så riskerar man att få sitt konto nedslängt.

https://nyadagbladet.se/utrikes/tyska-myndigheter-vill-tysta-klimatskeptisk-influencer/

Immigration är ett annat tabu ämne som man inte får talas om framför allt inte om hur den påverkar ekonomin, att utlänningar dränerar sjukvården och andra sektorer på resurser. Kriminaliteten där svenskar förnedras tystas ned och de få knappast något straff. Alla våldtäkter som begås av utlänningar oftast från mellanöstern.

https://samnytt.se/facebook-infor-oppen-asiktscensur-ska-forbjuda-vit-nationalism-och-invandringskritik/

https://www.hbl.fi/artikel/franskt-ja-till-omstridd-lag-om-hets-mot-folkgrupp-pa-sociala-medier/

https://web.archive.org/web/20180306181231/https://www.dn.se/nyheter/sverige/efter-skarp-kritik-google-slacker-hatkonto/

https://samnytt.se/sydsvenskans-ledarskribent-far-skrivforbud-har-fel-asikt-om-vanstern-och-invandring/

Pedofili är något som man känner avsky för men jag kan lova att de med makt inte tycker att det är fel och det är därför man praktiserar det, för det är inget fel enligt deras tro att göra det. Det är också något som tystas ned brutalt och i många fall mördas folk.

Islamkritik är också något som tystas ned väldigt hårt idag och man vill även införa laggar så att man straffa alla de som skriver något kritiskt. En åsikt som är fascism och inget annat.

Politik Något som kan ses som ett klassiskt nedtystande av för om man skriver något om politikers maktmissbruk och korruption så kommer man också tystas. Så har det alltid varit men idag så ser man detta mer tydligt. Men ifrån vanliga media så hör man inte så mycket. Ett bra exempel är valet 2020 i usa där de som skriver negativt om Biden och hans son har stängts ned. Samt att man kritiserar Trump som vanligt.

https://www.zerohedge.com/technology/usa-today-refuses-publish-hunter-biden-scandal-op-ed-so-here-it

Konspirationer något som alltid tystas ned och man i det närmaste jagar dessa som gör det och de även riskerar bli mördade vilket har inträffat flera gånger som med William Cooper.

https://nyadagbladet.se/it-overvakning/youtube-raderar-tusentals-qanon-klipp/

Denna lista kan tyvärr göras lång för det finns så enormt många fall där man tystar ned folk som utgör ett hot mot makten. Tyvärr så verkar denna makt bli starkare och man märker hur saker och ting blir allt snävare. Man kan de hur gamla konton på personer som skriver sanningen försvinner samt att man får höra historier om hur individer har behandlats, något de enbart berättar för de som de litar på. Individer som förlorat allt som arbeta, familj, lägenhet och tvingats bo på gatan. För de är så hårda och brutala om inte direkt råa i sitt sätt. För som man kan läsa i deras egna texter att opposition ska med alla medel brytas med och som de säger själva krossas.

Det märkliga är att denna växande fascism kommer ifrån de som säger sig bekämpa fascism, men det är för att de inte förstår vad de gör och att det egentligen handlar om att tysta konservativa och framför allt kristna. Fascism är kollektivism, centralisera makten och auktoritärt styre något som dessa så hjärna vill införa även om de ironiskt säger sig bekämpa, därför de inte tänker logiskt eller har kunskap och ofta hänger med andra.

Vi har en makt i världen man kan kalla den för globalismen men det är något som är mycket mer brutal än så. Det finns inget i denna värld som påverkar oss i våra liv även idag och det är religion.We live in a world full of lies

Email: Att finna sanningen https://www.symptoma.ro