Att finna sanningen

Kampen mellan satan - Mysterieskolan och Gud - Kristendom

Valet i USA 2020

Valet som blev en fars. Frågan är om det är valfusk som avgör valet i USA till Bidens fördel. En sak som man vet är att etablissemanget har under hela den tid som Trump suttit som president har man försökt att få bort honom från makten. Man har anklagat Trump för allt, som att ryssarna hjälpte honom till makten vilket visade sig fel enligt muller rapporten. Sedan har vi ju när han skulle tillsätta Brett Kavanaugh till Högsta domstolen då man gjorde allt för att förhindra det. Sedan har vi ju etablissemangets öppna hat emot Trump som vi sett i media, politik och andra. Så har det varit under hela Trump presidentskap och varför skulle man inte försöka med att få bort honom genom valfusk. Vilket finns rapporter om att man försökte med under förra valet, frågan är mer om hur stor detta fusk var.

Sedan kan man se hur svensk media har varit under detta val då man så uppenbart valt Biden som den man stöder. Vilket är helt fel av media som ska var objektiva och nyanserade i sin rapportering. Samma sak kan se från de flesta mediabolag även utländska då man hela tiden uppmålar Trump i alla former av hemskheter.

Själv så stöder jag Trump för han står faktiskt för och arbetar för vanligt folk, är emot globalismen något man aldrig tar upp i media som då ser det som något negativt. Globalism är inget positivt för oss vanligt folk utan mer av negativt då globalism handlar om att ta ifrån oss skydd som att leva i en oberoende nation. Därför gör han som han gör som med handelsavtal då han satte högre tullar på import från kina eftersom kina har fått fördelaktiga handelsavtal med lägre tullar samt undervärderad valuta vad man skulle få.

Varför alla har så fel om Trump

https://attfinnasanningen.com/20../varfor-alla-har-sa-fel-om-trump/

Trump sa redan innan valet att han trodde att det skulle bli valfusk med poströsterna.

Man påstår från media att det inte går att fiffla eller att risken för fiffel med poströster är liten, Varför skulle det inte gå att fiffla med poströster i stor skala då man kan fiffla med andra former av röstning. Troligen så är det enklare att fiffla med poströster. Att man så ensidigt tar ställning och inte väntar med sina åsikter och tar reda på fakta istället så gör de allt för att återigen få Trump att likna en diktator en dåre.

Men det finns andra sätt som man kan fiffla med valresultatet, vilket har hänt flertal gånger innan och valet 2000 då Bush blev vald då inträffade också konstigheter vilket sedan ledde till att Bush blev president om det var valfusk, vem vet, val kan man fiffla med och den som går etablissemangets vägar vinner valet.

Med att poströsta så kan det gå fel och att poströsten försvinner eller anses felaktig något som faktiskt händer oftare än man från media påstår. Det är inte ett litet problem som man påstår när flera miljoner röster kan försvinna eller påstås felaktiga. Det händer att döda röstar, personer som har flyttat rösta i sin gamla kommun, Eller något som kallas för ballot harvesting då en annan röstar för en annan person är inte olaglig i USA utan några delstater tillåter det, kan också vara att en annan bestämmer vem röstande ska rösta på.

https://www.heritage.org/voterfraud

Mail-In Voting and Voter Fraud: What You Need to Know

https://www.youtube.com/watch?v=lX_3NSC4b-Q

Project Veritas uncovers ballot harvesting fraud in Minnesota: Devine

https://nypost.com/20../project-veritas-uncovers-ballot-harvesting-fraud-in-minnesota/

Gamla valfusk som man gjort

Group Says It Got Ballots With Dead People's Names

https://www.youtube.com/watch?v=i09c0fp90q4

Hur kommer valet att gå, det är en svår fråga men trots allt så tror jag att Trump vinner valet. För det kommer att vara kaos ett tag, men sen kommer det problem när vänsterextrema kommer att visa sin frustration och göra upplopp.

Trump kommer att vinna valet 2020

https://attfinnasanningen.com/20../trump-kommer-att-vinna-valet-2020/We live in a world full of lies

Email: Att finna sanningen https://www.symptoma.ro