Att finna sanningen

Kampen mellan satan - Mysterieskolan och Gud - Kristendom

Min dröm om att människors själar lämnar jorden - rapture

Vi har kommit till den tid då slutet kommer allt närmare. En tid som jag trodde var minst 10 år framåt när jag blev kristen 2013. Men då gick händelseförloppet väldigt lugnt tyckte jag då, något man inte kan säga om idag.

Idag händer det mycket hela tiden och man inser att detta är något viktigt som händer framför allt om man är uppmärksam. Först kom Covid-19 epidemin som var påhittad och en lögn sedan har vi ju denna lögn om klimatet som verkligen har kommit i gång och verkar inte kunna bromsas då man indoktrineras i den hela tiden. Sedan har vi ju Trump förlust i valet som faktiskt är mer viktigt än vad folk inser för han var en bromskloss för globalisterna. Men sedan nu i år hände det som inte skulle inträffa och det var Ukraina och Rysslands misslyckade invasion.

Allt detta visar så tydligt att vi är i slutet och det som står i uppenbarelseboken är på väg att inträffa.

Min dröm

Ja jag hade en dröm som jag vill berätta om för det kom rätt plötsligt som alla liknande drömmar gör. Men de har alltid visat sig vara sanna men denna gång så hade jag väntat på något för under förra julen så sa gud till mig att detta är den sista julen. Men jag förstod inte riktigt utan accepterade det och firade julen som man brukar. Men under våren så sade gud till mig att det är ingen idé att bry sig om jobbet eller ekonomin för det kommer att hända saker under 2022 senare del.

Som jag förstod så kommer det att hända två saker ett världskrig och en ekonomisk kollaps. Men innan dess så kommer det min dröm handlade om.

Att de personer som kommit till Jesus och frälsning kommer att hämtas upp från jorden innan helvetet bryter ut. Vilket är snart hur snart är troligt under hösten 2022 innan jul. Det kan faktiskt handla om dagar eller veckor innan detta inträffar.

Den dröm jag hade var som att se sig ovanför jorden ungefär på den höjd som man sett satelliter befinner sig. Drömmen utspelar sig på natten för allt var mörkt och man kunde se ljus ifrån städer. Men efter en stund så kunde man se hur något som liknade änglar lämna jorden. Dessa kom flygande från jorden hämtade ifrån denna värld som tyvärr har fallit för ondskan genom all indoktrinering

Så folk det är bråttom för det finns fler som haft liknande drömmar och dessa är sanna.We live in a world full of lies

Email: Att finna sanningen https://www.symptoma.ro