Att finna sanningen

Kampen mellan satan - Mysterieskolan och Gud - Kristendom

Farsen med USA valet fortsätter

Farsen med valet i USA har som man borde förväntat lett till valfusk och man har sett en hel del bevis på valfusk, som media vill få oss att tro inte har inträffat. Att det är desinformation och liknande. Det är vad man hör ifrån media, man bombarderar oss med denna inställning och det är som vanligt många som går på det.

Media påstod att Trump skulle fuska och under de år som Trump har suttit i makten så har han fått så mycket skit ifrån media och deras lögner. Anledning till att jag inte tror på media är att jag själv har sett och upplevt medias lögner så många gånger. Fick mitt nystartade Facebook konto nedslängd inom 24 timmar orsaken är att jag publicerade en bild på Trump med en text som var positiv till Trump och hade svenska flaggan och ett kors som symbol för kontot.

Jag har inget förtroende för media och under dessa dagar efter valet så har detta tagit fart till det värre. Media ljuger helt öppet och folk ser inte det och till och med mina föräldrar tror blint på det trots att man visat de hur media ljuger. Men jag vet också att det är enormt svårt att bryta detta för man kan säga att det var en slags trygghet i att tro på detta. Att sedan gå ut och läsa andra källor skapade i början en slags ensamhet och otrygghet som jag förstår gör sitt liv osäkert. Men hellre leva med den osäkerheten som detta har medfört och leva i sanningen som faktiskt gav mig ett slags trygghet framför allt efter att man blev kristen. Man vet att man är på den goda sidan och att alla de andra även om de är fler lever i lögn.

Jag har sett hur media skrivit att Trump måste bort till vilket pris som helst och det är precis det vi ser. De måste få bort honom och det är därför de skriver alla lögner och hotar honom med allt. För om han inte försvinner från makten så kommer globalisterna att förlora mark.

De bevis på valfusk som vi ser kommer upp i ljuset, kommer att bli fler och tillslut så kommer saker att ändras till sanningen och Trump fördel något som vi ska vara glada över. Sedan hoppas alltfler öppnar ögonen och se demokraterna för vad de är. En destruktiv makt som går globalisterna väg för republikaner och konservativa är deras fiender även om många är inte riktigt konservativa som man sett flera bevis på. Risken är att många kommer att i sin tur se detta som att republikanerna stal valet och därför kommer att bli upplopp.

Det kan låta konstigt för många att säga att Trump är den bästa kandidaten som står upp för den vanliga amerikanen. Men det är samma sak som i andra länder inkl. Sverige att alla de socialistiska partierna inte bryr sig om sina väljare utan det är bara makt. För blir det så att de driver en politik som skapar fattigdom så får socialister fler röster för de är desperata och letar efter en väg ut och de kommer att välja första bästa som lovar och lovar.

Agendan är socialism i hela världen även om den är misslyckad så är det inte det som är intressant, de bryr sig inte om sådana saker för målet är att leva så fattigt som möjligt.

Sådana här påståenden kommer media med om Trump

https://www.alternet.org/20../former-trump-official-warns-of-coward-presidents-corruption-and-how-the-gop-will-help-him-cheat-on-election-day/

Det är bara få medier som säger sanningen i dag och de kommer anklagas att vara högerextrema så att folk undviker dom.

https://www.newsweek.com/voter-fraud-realheres-how-democrats-want-steal-2020-election-opinion-1509180We live in a world full of lies

Email: Att finna sanningen https://www.symptoma.ro