Att finna sanningen

Kampen mellan satan - Mysterieskolan och Gud - Kristendom

Rösta på Biden som om våra liv hängde på det

Rösta på Biden som om våra liv hängde på det sa Michelle Obama på Demokraternas partikonvent i USA.

Hon beskrev ett ödesval med en mörk framtid om Donald Trump återväljs, och sade att vi måste rösta på Joe Biden som om våra liv hängde på det.

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7534914

Det Michelle sa har sin sanning för de som styr i bakgrunden, för under de senaste åren har man samtidigt som demokraterna och andra har gjort allt för att få bort Trump. Har det gått rykten om att det under samma tid pågått undersökning av demokrater och andra involverade i denna hemliga maktelit för olika brott. Det finns även bilder på demokrater med fotbojor inklusive familjen Clinton. Vilket bevisar att saker och ting pågår i bakgrunden och att det händer saker och ting som vi inte får veta, eftersom media är så vänster i hela västvärlden och därmed inte rapporterar om sådana här saker och ting.

Trump är ett hot mot den etablerade makten, de som styr i bakgrunden. Det är därför som de har under de år som Trump suttit i makten gjort allt för att misskreditera, förlöjliga honom och även försökt få honom avsatt. Så de kommer att göra allt för att få bort honom så att de åter igen får makten och kan fortsätta sin agenda. Det är därför vi ser alla former av attacker som alla dessa upplopp som görs av kommunistiska organisationer som antifa och blm men även extinction rebellion som alla är styrda organisationer av denna elit som Soros är en del av.

Medan media försöker påstå att de är objektiva, så visar deras rapportering en annorlunda bild. Dagens media arbetar för den elit som arbetar för att förstöra väst och få oss att acceptera en kommunistisk diktatur. Något som vi måste stå emot för det kommer att leda till ett lidande. För läser man historien som många inom vänstern inte gör så ser man ett tydligt sätt hur de går till väga. Innan den ryska revolutionen så hade man attentat, terror, demonstrationer och till slut revolutionen. Om man inte stoppar detta så går det samma väg och ondskan vinner.

Det som står på spel är framtiden, frihet eller diktatur, om man väljer demokraterna så kommer det att fortsätta nedgång till denna diktatur. Något som vänstern inte förstår, att det är dom som är hotet, det är de som är fascister inte Trump eller de som följer honom, de står för friheten.We live in a world full of lies

Email: Att finna sanningen https://www.symptoma.ro