Att finna sanningen

Kampen mellan satan - Mysterieskolan och Gud - Kristendom

Immigration, den satanistiska agendan

Jag läste för ett tag sedan en text ifrån bloggen Hela Pingsten, där de skriver om flyktingpolitiken i Sverige. Det som jag uppmärksammade från denna blogg är dess faktiska okunnighet om vad som händer i världen och även om vad faktiskt bibeln handlar om. Denna blogg har ofta en väldigt vänsterorienterad syn på vad det står i bibeln. Bara där går denna blogg fel och inser inte att kristendom handlar om frihet, oberoende och en individuell kontakt med gud. Socialism är en av de ideologier som är i grunden ateistisk, kollektivistisk och antikristen ideologi. Så jag kan bara säger med sorg att de på Hela pingsten praktiserar en syn på bibeln som mer grundar sig på deras syn på gud än gud själv.

Samma fel inträffar när bloggen Hela Pingsten pratar om immigration. De har en inställning att vi i Sverige och alla andra kristna länder ska ta emot och ta emot. Men de har ingen helhetsbild av situationen utan en så ofta med kristna en otroligt naiv bild på saker och ting. Samt att många av kristna organisationer inkl. Svenska kyrkan har mer och mer börjat praktisera antikristna dogmer som är mer new age än kristendom. Dessa kyrkor är inte som det står i bibeln att man ska bygga sin grund på sten så att man håller en fast övertygelse om att bibeln är rätt. Det har de inte utan ofta följer efter denna världs nymodigheter och nya normer i samhället.

Orsaken till att många kristna gör detta är att de tror att man ska älska allt. Vilket är helt fel, vi kristna ska inte älska allt och alla, vi ska inte acceptera allt nytt. Det vi ska älska är det som är gott i världen och vi ska älska andra folk, men inte så mycket att vi gör som idag mer eller mindre på lång sikt utplånar Sverige som en svensk nation, som är en gåva ifrån gud, en gåva som vi inte har rätt att ge bort.

Denna massimmigration som Sverige och hela västvärlden tvingas uppleva. Denna kultur- och samhälls förstörande rörelse som hela tiden säger att vi sak ta emot fler och fler icke europeer till Europa. En agenda som drivs på av de som hatar oss kristna oss europeer oss vita och har inte något positivt med sig för någon.

Att blint bjuda in personer från kulturer och religioner som hatar oss och beskyller oss för allt på denna jord. Vi kommer aldrig att kunna integrerar dess och de kommer alltid att vara emot oss oavsett vad vi gör. Situationen är sådan att oavsett om det kan låta hårt så är den enda lösning en massiv återvandring tills alla de som inte har en orsak att stanna och är riktiga flyktingar. Vilket betyder att an stor majoritet av dessa ska återgå till sina hemländer.

Dessa påstådda flyktingar som kommer hit och utnyttjar oss, begår brott och anklagar oss för allt som rasism diskriminering trots att de har i många fall det bättre än i deras hemländer. De anklagar oss för allt som går fel i deras liv, eftersom de har fått höra att de kan få allt. Att när de sedan kommer hit inte får detta uppfyllt så kommer det att skapa hat emot oss svenskar. Jag kan lova att detta är orsaken till att de kommer hit. De är inte här för att vara en produktiv del av samhället utan vara här för att kosta svenskar en massa pengar och resurser. För att på sikt få Sverige ner på knä och behöver hjälp ifrån utlandet. Göra oss beroende av andra genom skuldsättning och att resurser inte räcker till.

Men en sak vet jag och många andra att det är helt fel med denna massimmigration. De säger hela tiden att man gör något bra och de som är emot det är rasister, hatiska okunniga och allt annat negativt de kan anklaga oss förr. Men det stämmer inte, vi är inte mer rasister än något annat folk på denna gjord och att säga att nu är det slut med denna massimmigration är inte hat eller rasism. Det är inte heller rasistisk eller hatiskt att vilja se en massiv återvandring. Det är faktiskt det enda moraliska och hederligaste man kan göra. Att se en massiv återvandring av en stor dela av alla dessa icke europeer är bara helt rätt.

Det som står i bibeln är inte en acceptans av denna massinvandring som tyvärr många kristna har fått för sig när de tar upp en massa bibel verser som i deras ögon rättfärdigar denna politik. Problemet är att de inte förstår bibelns, de förstår inte vad kristendomen är om, de ser inte kopplingarna. De ser inte kopplingarna till Babels torn där gud delade upp mänskligheten i olika folk. Gud gav oss denna nation, vår flagga och nationalism och patriotism är något naturligt.

The whole world is but one Republic, of which each Nation is a family, and every individual a

child. Masonry, not in anywise derogating from the differing duties which the diversity of States requires, tends to create a new people, which, composed of men of many nations and tongues, shall all be bound together by the bonds of Science, Morality and Virtue.

Pike's Morals and Dogma,

"In fine, the real object of this association (Freemasonry) may be summed up in these words: To efface from among men the prejudices of caste, the conventional distinctions of color, origin, opinion, nationality, to annihilate fanaticism and superstition, extirpate national discord, and with it extiguish the firebrand of war ; in a word”to arrive, by free and pacific progress, at one formula or model of eternal and universal right, according to which each individual human being shall be free to develop every faculty with which he may be endowed, and to concur heartily and with the fullness of his strength, in the bestowment of happiness upon all, and thus to make of the whole human race one family of brothers, united by affection, wisdom and labor."

History of Masonry, Rebold

Det är däremot inte globalism, massimmigration och socialism som jag har läst mycket varifrån dessa faktiskt har sitt ursprung i, alla dessa rörelser som har sina rötter i antikristna åsikter och religion. Dessa ideer har skapat av individer som har ett djupt hat emot oss kristna och här har vi kristna som tror på detta och följer dessa utan att förstå vad de gör eller vad de följer. Dessa kristna lever för mycket i denna värld vilket något i bibeln är helt fel.

För det är satan som vill återskapa en värld innan gud ändrade på det och återskapa en värld innan uppdelningen till olika folkslag. Ser man på samhället så går vi mer och mer emot en tid då det som står i bibeln ses som fel och ont. Man vänder på allt, precis som det står i bibeln.

De som gör got till ont och ont till gott

Jesaja 5:20 Ve dem som kallar ont för gott och gott för ont, som gör mörker till ljus och ljus till mörker, surt till sött och sött till surt!

Så de kristna som stöder massimmigration går emot vad som står i bibeln. Om vi ska låta andra komma in i Sverige så ska det vara under en ren flykting politik, då dessa får stanna tills det blir bättre i deras hemländer och inte att de ska flytta hit för gott. Eller personer som arbetar här tillfälligt och gör något bra och positivt för Sverige. Sedan vara tuffa emot länder som har antikristen politik där man avrättar individer som konverterar till kristendom. Eller diskriminerar kristna på något sätt.

Jag ser ofta kommentarer på sociala medier där man ofta får den bild av att kristendomen stöder massinvandring vilket är helt fel. Det är olika kyrkor och bloggars fel av att man har denna bild av att kyrkan är ett hot mot Sverige och svenska folket. Det leder till att de som får denna inställning ser kristendomen och kristna som fiender och vänder sig till andra religioner som olika hedniska religioner som asatron. Istället för att de ser kristendomen som vad det är det enda skyddet och sanningen så att mer kommer till kristendom och att vi återigen kan få ett Sverige som vi en gång hade. Ett Sverige där kristendomen var basen för moral och vettiga åsikter.

Som kristen själv så ser jag denna ondska spridas i samhället, tyvärr även inom kyrkan som blir mindre kristen med åren. Enda anledning till att jag är kvar är ett hopp om vändning att kristendomen kommer tillbaka till kyrkan inte bara svenska kyrkan men alla andra grupper. Att de dumpar alla denna new age, slutar lyssna på andra och istället vänder sig till gud för vägledning. Själv så har jag en klar bild över vad gud tycker om dessa kristna grupper och vad de gör. De vilse leder folk i kristendomen samt stöter ifrån individer när de pratar så konstigt och inte tar reda på saker och ting, ifrågasätter, aktivt söker gud. Frågar gud om vägledning och hjälp. Det gör inte dessa kristna för de tror att allt som de behöver är bibeln och en tro. Men så enkelt är det inte utan det som de måste göra är en aktiv kontakt med gud i bön.

Sanningen är inte vad man först tror!

I detta fal så har Samtiden mer rätt än Hela pingsten.

Källor:

https://samtiden.nu/20../en-kristen-flyktingpolitik/

https://helapingsten.com/20../lars-eklunds-misslyckade-forsok-att-beskriva-en-kristen-flyktingpolitik/We live in a world full of lies

Email: Att finna sanningen https://www.symptoma.ro